8.10.07

Altres Informacions

L'Anella Oberta organitza un curs de sardanes
Les inscripcions s'obriran el 20 d'octubre

L’associació sardanista Anella Oberta organitza un curs de sardanes que començarà el proper 20 d’octubre, i que s'allargarà fins el mes de maig. L'activitat és oberta i gratuïta, i es farà cada dissabtes de 6 a 7 de la tarda. Però, per participar del curs cal fer una inscripció prèvia.

Les inscripcions, que s'obriran el 20 d’octubre al Centre Social, es faran els dissabtes, de 6 a 7 de la tarda.
Ràdio Cubelles Divendres, 05-10-2007


i més....
Serveis a les persones
Comencen els Tallers de Memòria
L'activitat, organitzada per la regidoria de Serveis a les Persones, s'imparteix en 10 sessions que finalitzaran la primera setmana del mes de desembre

Avui comencen els “Tallers de Memòria”, organitzats per la regidoria de Serveis a les Persones. El taller, adreçat a les persones que pateixen sovint lapsus de memòria, s'imparteix en 10 sessions que finalitzaran la primera setmana de desembre.

L'activitat s'impartirà els dilluns d’11 a 12h, es farà el taller d'Iniciació a la Memòria, i de 12 a 1h, el Taller de Continuació.

La psicòloga Míriam Costa, responsable d’aquest tallers, ha explicat que "un dels objectius que persegueix aquest taller és ensenyar a diferenciar entre la pèrdua de memòria, des del punt de vista patològic, i els hàbits que té molta gent de no prestar atenció"

Les persones interessades en aquesta activitat, que és gratuïta, cal que s'adreçin a la Regidoria de Serveis a les Persones, al carrer Narcís Bardají número 12, situada al costat de l'oficina de Recaptació.

Ràdio Cubelles Dilluns, 08-10-2007