2.3.07


Presentació del Reglament de Participació Ciutadana i del Consell de la Vila

La regidoria de Participació Ciutadana presenta l'edició enquadernada del Reglament de Participació Ciutadana i el Reglament d'Organització i Funcionament del Consell de la Vila.

L'acte, obert a tota la ciutadania, tindrà lloc al Cinema Mediterrani i comptarà amb la intervenció de:
Inés Moreno, Cap de l'Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC).
Albert Galinsoga, Catedràtic de Dret Internacional Públic de la Universitat de Lleida.
Fernando Pindado, Subdirector General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.
Xavier Grau, regidor de Participació Ciutadana.
Josep Marcillas, Alcalde de Cubelles.
En acabar l'acte se celebrarà l'edició del Reglament amb una copa de cava.
Lloc: Cinema Mediterrani
Hora: 19h30
Adreça: Pg. Narcís Bardají - Galeries del CinemaEntitat
organitzadora: Ajuntament de Cubelles
Regidoria de Participació Ciutadana

1.3.07

DIARI DE CUBELLES - FORUM PER CUBELLES

Aquest és un espai de comunicació i intercanvi d'opinions sobre i per Cubelles. Preguem als lectors i als autors dels comentaris oberts que siguin respectuosos amb la diversitat d'idees i de sensibilitats. Només des del raonament sincer i l'honestedat podem enfortir democràticament el nostre poble. L'e-mail del DIARI DE CUBELLES és diaridecubelles@yahoo.es (podeu enviar opinions, comentaris, suggerències...)

i le-maild'ICb FORUM PER CUBELLES és:

diaridecubelles@yahoo.es

A punt pel 8 de març 2007!

8 de març 2007: JO EM CUIDO i ET CUIDO, TU EM CUIDES…..LA CURA ÉS UN DRET

Manifest:

La cura, la dependència i les necessitats formen part de la vida, de totes les persones i del conjunt de les relacions humanes i socials. La cura té a veure amb la sostenibilitat de la vida, el benestar de les persones i amb la manera com cobrim les necessitats bàsiques quotidianes: subsistència, protecció, afecte, coneixement, participació, descans, creativitat, identitat, llibertat… Entenem la dependència com a aquella situació en la qual no podem, o no volem, atendre les nostres pròpies necessitats o no establim relacions de cura recíproca amb altres persones….
tota la informació…

www.xarxafeminista.org




28.2.07

Governació

El 8 de març s'expedirà el DNI a les dependències de la Policia Local
Serà una jornada única i només s'atendrà a 100 persones, prèvia inscripció

L'Equip Rural del DNI del Ministeri de l'Interior realitzarà la renovació del Document Nacional d'Identitat a les dependències de la Policia Local de Cubelles el proper 8 de març. Serà una jornada única en què només s'atendran 100 sol·licituds, prèvia petició d'hora.
Des de fa mesos, l'Ajuntament de Cubelles treballa per aconseguir que aquest equip rural porti a terme la renovació del DNI a la mateixa vila. Per a demanar hora cal adreçar-se, de dilluns a divendres, de 10,30 a 14 h., a la Prefectura de la Policia Local (C. Arles de Tec, s/n) o bé trucant al telèfon 93 895 01 32 (demanar per Susana Sànchez).

Documentació necessària
Per a la primera inscripcióPer a sol·licitar l’expedició del DNI, és imprescindible la presència física de la persona a qui se li ha d’expedir, l’abonament de les taxes legalment establertes en cada moment i la presentació dels següents documents:
Certificació literal del naixement expedit pel Registre Civil corresponent. Només seran admeses les certificacions expedides amb una antelació màxima de 3 mesos a la data de presentació de la sol·licitud d’expedició del DNI.
Dues fotografies recents a color de la cara de la persona sol·licitant, mida 32x23 mm, amb fons uniforme clar i llis, de cara amb el cap totalment descobert i sense ulleres de vidres foscos, o qualsevol altre complement que pugui impedir o dificultar la identificació de la persona.
Certificació o volant d’empadronament de l’Ajuntament on el sol·licitant tingui el seu domicili, expedit amb antelació màxima de 3 mesos des de la data de la sol·licitud del DNI.

Per a la renovació
La renovació es portarà a terme mitjançant la presencia física del titular del Document, que haurà d’abonar la taxa corresponent i presentar els següents documents:
Dues fotografies recents a color de la cara de la persona sol·licitant, mida 32x23 mm, amb fons uniforme clar i llis, de cara amb el cap totalment descobert i sense ulleres de vidres foscos, o qualsevol altre complement que pugui impedir o dificultar la identificació de la persona.

DNI anterior.
En el cas de canvi de domicili, respecte del que figuri en el Document anterior, Certificat o volant d’empadronament (expedit amb antelació màxima de 3 mesos des de la data de la sol·licitud del DNI.
En el cas de variació de dades de filiació, Certificat del Registre Civil.
La pèrdua, sostracció, destrucció o deterioració del document, comportarà l’obligació del seu titular de proveir-se immediatament d’un duplicat, que serà expedit en la forma i amb els requisits indicats per a la renovació, pel que haurà d’aportar-ne una fotografia més, que, junt a la seva signatura i la impressió dactilar, servirà de comprovació de personalitat.
Departament de Comunicació Dimecres, 28-02-2007
www.cubelles.com

27.2.07

Participació Ciutadana i Comunicació

Ràdio Cubelles organitza un seminari sobre Eleccions Municipals: Ètica i normativa .
És un dels actes que quedaven pendents de l'aniversari, dirigit a professionals del sector.

Ràdio Cubelles (107,5 FM) celebra aquest divendres, 2 de març, un seminari co organitzat amb la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, adreçat a totes les emissores de ràdio locals dels països de parla catalana. L'acte, que és un dels darrers programats per commemorar el 25è aniversari, està dirigit a professionals del sector i està centrat en les Eleccions municipals: Ètica i normativa .

L’objectiu d'aquest seminari de debat dirigit a directors, caps de programes i/o secció, i col·laboradors en
general d’aquestes emissores de ràdio municipals, és intercanviar experiències i punts de vista sobre temes relacionats amb la programació en període d’eleccions municipals: normativa i recomanacions. També és molt important l’aportació de professionals que treballen a mitjans d’abast nacional o estatal.
L'acte, organitzat per la Federació de Ràdios Locals de Catalunya amb la col·laboració de Ràdio Cubelles, l'Ajuntament de Cubelles i Comunicàlia, tindrà lloc al Centre Social de Cubelles, al Carrer Joan Roig i Piera, 3-5


Programa del Seminari

SEMINARIS DE DEBAT

Eleccions Municipals: Ètica i NormativaCubelles, 2 de març de 2007
9,45h. Lliurament de documentació i acreditacions.
10,00h. Benvinguda de Manel Ramon, President de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya.Inauguració a càrrec de Xavier Grau, regidor de Comunicació de l'Ajuntament de Cubelles.
10,30h. Ponència Eleccions Municipals: Ètica i Normativa.Participants:
· Sr. Rafael Jorba, Conseller Secretari del Consell de l’Audiovisual de Catalunya.
· Sr. Rafael de Ribot, Adjunt al Director de Comunicàlia.
· Sra. Montse Melià, Cap d’Informatius de Ràdio Nacional d’Espanya a Catalunya.
· Sra. Marta Corcoy, Periodista i Professora de la UAB.
· Sra. Raquel Lozano, Directora Ràdio Cambrils. Moderadora: Sra. Àngels Fuster, Directora Ràdio Cubelles.
12,00h. Pausa. Cafè.
12,30h. Continuació ponència. Intervenció. Durada 60 minuts. Debat amb la participació dels assistents.
13,30h. Conclusions i cloenda.
Federació de Ràdios Locals/ Ràdio Cubelles Dilluns, 26-02-2007
www.cubelles.com


26.2.07


contadores webcursos gratisfotosavisos gratisjuegos gratiscontador gratis

Participació Ciutadana i Comunicació

Jordi LLompart rep el primer Micròfon d’or de Ràdio Cubelles.
L'emissora municipal va cloure els actes divendres passat davant una nodrida representació dels col·laboradors que han passat per Ràdio Cubelles en els últims 25 anys.

El periodista i director de cinema cubellenc Jordi Llompart va rebre divendres, durant la festa de cloenda dels 25 anys de Ràdio Cubelles, el premi Micròfon d’or de Ràdio Cubelles. El guardó, nascut des de la comissió dels 25 aniversari, és un reconeixement a persones o mitjans de comunicacions que hagin destacat pel seu treball dedicat dins el món periodístic, tant sigui a nivell local com comarcal o provincial.
La directora de Ràdio Cubelles, Àngels Fuster, va ser l'encarregada de lliurar-li una rèplica d'or del trofeu dels 25 anys, un micròfon clàssic que Llompart va rebre per la seva important trajectòria en el món de la comunicació i donada la teva participació activa com a director d’una de les èpoques de Ràdio Cubelles.
Seguidament es va projectar un vídeo que repassava talls de veu i imatges de l’època, així com un recull del que ha estat un any d’actes commemoratius dels 25 anys. A continuació, els treballadors de Ràdio Cubelles van fer entrega de diversos trofeus als programes i col·laboradors més antics en actiu de l’emissora. La festa va continuar amb un sopar en què van participar més de 200 persones i va reunir a una nodrida representació dels col·laboradors que han passat per Ràdio Cubelles en els últims 25 anys.
L’equip actual de l’emissora municipal va bufar les espelmes demanant un desig comú: uns nous estudis per a Ràdio Cubelles. Paral·lelament, els assistents a la festa van rebre com a obsequi una bossa de regals que contenia, entre d'altres coses, una samarreta commemorativa. La nit es va tancar amb els parlaments de l'Alcalde de Cubelles, Josep Marcillas, i l’actuació en directe de la Banda del Drac.
A més, per celebrar els 26 anys, l’emissora municipal va oferir divendres passat un programa especial que recollia les veus del passat i del present de Ràdio Cubelles, i va estrenar una unitat mòbil. L’emissora encara des d’avui una nova etapa i prepara canvis en la seva programació.
Ràdio Cubelles Dilluns, 26-02-2007
www.cubelles.com