19.12.09



POR DERECHO PROPIO FELICITAN LAS NAVIDADES


HIBISCUS

BONES FESTES!!!!!!!!






DECO I GRIS
BONES FESTES !!!!!!!!



BONES FESTES i LA GROSSA SI POT SER A CUBELLES !

MILLOR ANY 2010 !!!!!!!!!!!!




CA LA CARME
GRECOS
BONES FESTES I MILLOR ANY 2010

17.12.09

El fiscal anticorrupció demana un informe a la interventora de l'Ajuntament de Cubelles
17/12/09 02:00 - Cubelles -

El fiscal anticorrupció, Fernando Bermejo, ha demanat a l'Ajuntament de Cubelles una ampliació de la informació rebuda per estudiar el cas de suposades irregularitats en el cobrament d'impostos. En la notificació que l'Ajuntament va rebre el dia 9, el fiscal sol·licita l'expedient administratiu complet de la modificació del contracte de gestió del servei de recaptació que feia el despatx de Joaquín Molina. El fiscal vol també les actes dels acords municipals que van aprovar aquesta modificació i l'expedient complet del tràmit que va posar el punt final a aquest contracte. La fiscalia anticorrupció ha analitzat la documentació que els grups del govern i l'oposició –excepte l'Entesa– van presentar el mes passat. Per clarificar algunes informacions, el fiscal demana un informe de la interventora municipal que verifiqui que Joaquín Molina va deixar de cobrar rebuts durant els últims deu anys, especificant les persones o entitats que no van pagar, malgrat que estaven obligades a fer-ho, el motiu pel qual no van pagar, l'exercici al qual correspon aquest impagament i el total que es va deixar d'ingressar a l'Ajuntament a causa d'aquesta falta. El fiscal també vol saber si es van dictar resolucions administratives o si es van emprendre accions concretes abans d'aturar els processos de pagament, en els casos en què es va frenar o aturar la recaptació.

L'alcaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero (PSC), va assegurar ahir que la intenció del govern és facilitar tota la informació perquè les coses s'aclareixin al més aviat possible. Per això, segons ella, hi ha molta feina urgent a l'Ajuntament, però aquest «és un tema prioritari». El govern municipal vol aclarir la situació de la recaptació per poder tancar aquesta etapa.

Font: http://www.elpunt.cat/cubelles.html
LA FITA DE CUBELLES

REVISTA SEMESTRAL,Nº1 -DESEMBRE 2009

Trobareu exemplars de la revista al Hotel d’entitats, Biblioteca municipal
i també a comerços de Cubelles. L’associació també us informa que al despatx n5 que disposa l’associació al Hotel d’entitats carrer Joan Roig i Piera nº3-5 tots els dilluns podeu anar si es el vostre desig aconseguir un exemplar o informar-vos de les nostres activitats.


De pas desitjar-vos un BON NADAL
I MILLOR ANY 2010 QUE BONA FALTA FÁ !

Associació Dones La Fita

16.12.09



El proper 17 de Desembre , dijous, fem la ultima tarda musical del any,i tindrem amb nosaltres al duet

A L E Y D A & P A U

Per recordar aquestes festes i esperar que l’any 2010 sigui una mica millor,dons el 2009 ha estat...... millor ni parlar-ne.


Escoltarem balades, i tot el que vulguem....

¡¡¡ Us esperem !!!

L’horari d’actuació serà de 19.30h fins les 21.00h

Aforament limitat.




El 20 de desembre se celebra la primera edició de la Fireta de Nadal

Notícies - Turisme
14/12/2009
El diumenge 20 de desembre, de 10 a 20 h., el nucli antic de Cubelles acollirà la primera edició de la Fireta de Nadal, una mini trobada comercial organitzada per la regidoria de Turisme i amb el suport de l'Associació d'Hostaleria i Comerç de Cubelles.
La dotzena d’expositors confirmats, tan de Cubelles com de fora, oferiran tot tipus d’articles relacionats amb les festes nadalenques: figures de pessebre, tions, plantes, bijuteria, complements, quadres i espelmes, entre d’altres.
Fotos/Luz Cassino/Rosalia Abad



15.12.09


fotos/arxiu La Fita
Presentació de la revista La Fita de Cubelles


L’entitat Dones La Fita ,va presentar ahir al Pic & Jazz la seva primera edició de la revista i que va apropar a molts amics i amigues .

Contentes i satisfetes pel bon rullitu que es desprenia en tot moment i també agrair unes delicioses pastetes que va obsequiar Que bé que bo per endolcir el moment dolç que viu l’entitat .


Gracies a tots i totes ! Associació Dones La Fita


españa
Jornadas Feministas Estatales - Granada - 5, 6 y 7 de diciembre de 2009


En Granada. la Red Nosotras en el Mundo estuvo transmitiendo y grabando en las Jornadas Feministas Estatales, en Granada (España), gracias a las compañeras: Luz Cassino de Radio Cubelles y la Asoc. Por Derecho Propio; Lucía Ruiz y Susana Albarrán de Radio Vallekas; Mariola Amaro de Radio Cúllar Vega-Granada y tomando la foto, Tania Mata de la Asoc. Nosotras en el Mundo.
Un agradecimiento a Xiana que estuvo también, con la grabadora de aquí para allá

14.12.09


L’acció solidària Una joguina, un somriure, torna a posar-se en marxa. Ho fa amb novetats, com la substitució de la tradicional tómbola solidària per un punt de recollida de joguines noves, que s’instal·larà el 18 de desembre a la plaça del Mercat.
Qui prefereixi fer una donació econòmica té a la seva disposició el compte corrent de Caixa Catalunya 2013-0177-82-0200557218
Vilanova: satisfacció i baixa participació

CONVOCATÒRIA · L'afluència a les urnes a la capital del Garraf és una de les més baixes de tot el país, només d'un 15,68% SENTIMENT · Els promotors de la consulta es mostren molt contents del resultat

Bernat Deltell

Ni el fred ni la pluja van impedir que un total de 8.518 ciutadans participessin en la consulta sobiranista ahir a Vilanova i la Geltrú. En una ciutat cada vegada més escèptica davant les urnes (la participació en el referèndum de l'Estatut es va situar en un 49,64% i la de les eleccions europees de l'any passat en un 38,39%), el referèndum sobiranista es pot qualificar d'èxit o, com va dir un dels membres de la comissió organitzadora, Antoni Arrufat, de "resultat molt positiu", tot i que amb prou feines es va superar el 15% de participació.
L'entitat sociocultural Foment Vilanoví va aplegar a darrera hora de la tarda més de 300 persones per seguir en directe la lectura dels resultats. Entre els assistents hi havia una extensa representació de dirigents convergents, d'ERC i de la CUP, mentre que l'absència de quadres socialistes era total. El recompte va revelar que s'havia imposat el sí, amb 7.918 vots (93,82%), i el no només va recollir 416 vots (4,93%).
més informació a Vilanova: satisfacció i baixa participació

http://www.avui.cat/


Amb un 30% de participació i una victòria rotunda del «sí», els organitzadors del 13-D demanen un referèndum nacional vinculant.

Les comarques barcelonines registren un 23,17% de vots amb un «sí» majoritar

Font : Sacsejada per la independència

http://www.elpunt.cat/cubelles.html

13.12.09

L´ espera

Mon autobús es retarda,
el sol: elevat exemple estiuenc,
e acoto el cap.



Veig una línia basarda,
el fum tòxic fa l’aire coent
degut al tap.

La terrassa del bar, plena.
jo, dempeus el bus espero
i un sol lament

La menorquina condemna,
que ja atuïa l´Iber: venero
el seu dolmen.

Llegeixo l’historia d´Arthur
dels reis d´Esparta o Numidia
Ai! Excalibur!

Vull ma llar on no hi ha carbur,
però rendir-se es perfídia,
l’aire: un or pur.

La llunyana carretera,
una processó de cotxes
lloen deu.

Ni per lo casual s´entera,
la titi que porta metxes,
que al banc s’asseu.

Entono blues, soc trompeta
ei, nena, saps donar l’hora?
quin cuixam té!

A Ribes el bus connecta?
Si, mi hija me llega ahora
Gracias, lo sé.

De sobte, ja tot avança,
tot renega més encara,
que vagi bé .

Per poc perdo l’esperança,
mons ullets, just ho veuen ara,
que ell: si...ara ell ve.

A.Soler

Més de 700.000 persones voten per primer cop avui sobre la independència de Catalunya

L'organització consideraria un èxit que la participació s'acostés al 40% assolit en el referèndum de la Constitució Europea

Tres mesos justos després de la consulta sobre la independència de Catalunya feta a Arenys de Munt, 167 municipis reproduiran avui l'experiència maresmenca arreu del territori. Més de 700.000 persones estan cridades a votar, en una convocatòria plurimunicipal sense precedents sorgida de la societat civil. El resultat del 13-D, que es preveu que es coneixerà pels volts de les deu de la nit, no serà vinculant, però es tracta d'una iniciativa legítima i especialment simbòlica. Les urnes s'obriran simultàniament a les 9 del matí i es tancaran a les vuit del vespre. L'organització, que veuria com a «èxit acostar-se al 40%» de participació, vol forçar la convocatòria d'un referèndum nacional, aquest sí, vinculant. Milers de catalans podran votar per primer cop «sí» a la independència.
Tres paperetes: «Sí», «No» i en blanc. Més que el resultat, que previsiblement serà favorable a la independència, la principal incògnita del 13-D és la participació. La coordinadora vol aconseguir el 40% del referèndum sobre el tractat de la Constitució Europea, malgrat que reconeixen que la demografia diversa dels municipis en qüestió pot fer variar molt la concurrència a les urnes.
No són els ajuntaments, els que criden els ciutadans a la consulta, sinó entitats privades, fet que impedeix a l'advocat de l'Estat poder impugnar les convocatòries, encara que s'utilitzin locals de titularitat municipal. Si el pressupost d'Arenys de Munt per organitzar la consulta era de 700 euros, avui hi ha municipis, com ara Cardedeu, que n'hi destinen 6.000. És només un exemple de la magnitud creixent que ha adquirit la iniciativa. Més de 15.000 voluntaris treballaran per fer possible la primera de les tres onades de consultes convocades fins a l'abril. Hi ha municipis de 700 habitants en què un centenar de veïns participaran en l'organització del dispositiu. Els catalans respondran a la pregunta «Està d'acord que la nació catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?» Les consultes no neixen com a resposta als entrebancs de l'Estatut. «Catalunya té un nivell de maduresa que no necessita cap pretext conjuntural per impulsar aquest procés», assegura un dels organitzadors del 13-D, Uriel Bertran. Podran acudir a votar els ciutadans que acreditin que estan empadronats al municipi respectiu, sigui quin sigui el seu origen, si tenen més de 16 anys. De fet, els immigrats constitueixen un 20% del gros d'electors (més de 125.000 persones).

Més informació a

Més de 700.000 persones voten per primer cop avui sobre la independència de Catalunya

Font : http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/