14.4.07

Cultura

Dinar de germanor per celebrar els 15 anys d’agermanament amb Arles de Tec.
Les incripcions que estan limitades s’han de realitzar al centre social.

Aquest diumenge es commemoren els 15 anys d’agermanament d’Arles de Tec-Cubelles amb una visita dels arlesencs al nostre municipi. Està previst que l’arribada dels amfitrions de la festa tingui lloc a les onze del matí a la plaça del centre social; i que, al voltant de dos quarts de dues del migdia, es faci un dinar popular de germanor, que comptarà amb l’actuació de l’esbart dansaire Sant Julià. Cal destacar que per participar del dinar cal una inscripció al centre social donat que els tiquets de l’àpat, que costen 18€, estan limitats.

Per la seva banda, el Grup d’Estudis Cubellencs ha organitzat per aquest dissabte una conferència sobre “La Creu dels improperis (La Vera Creu)”. L’acte, que tindrà lloc a les set del vespre al centre social, anirà a càrrec de Frederic Brousse d’Arles de Tec.

Els actes seguiran dilluns, 17 d'abril, a dos quarts de set de la tarda al centre social, amb la presentació dels "Quaderns de Patrimoni del Garraf núm 6".

Divendres, 20 d'abril tindrà lloc el lliurament de premis del XI Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari i la presentació del Tercer Recull de Contes i Narració Breu 2004/2006).
L'acte es celebrarà a les set de la tarda al Cinema Mediterrani.
Ràdio Cubelles
www.cubelles.com
PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA MUNICIPAL DEL PSC A CUBELLES

L´Agrupació Local del PSC de Cubelles convoca un acte públic pel proper diumenge dia 15 d´abril a les 12.00 h al Cinema Mediterrani per presentar de manera oficial el conjunt de la seva llista electoral.

L´Agrupació Local del PSC de Cubelles convoca un acte públic pel proper diumenge dia 15 d´abril a les 12.00 h al Cinema Mediterrani per presentar de manera oficial el conjunt de la seva llista electoral de cara a les properes eleccions municipals de 2007.


L´acte, obert a tota la població, comptarà amb la presència e intervencions de Maria Lluïsa Romero, candidata a l´alcaldia de Cubelles i Xavier Grau entre d´altres.

La composició de la llista electoral a Cubelles reflecteix la pluralitat i voluntat d´apertura del PSC cap a nous sectors socials i de població i combina talent, il.lusió i experiència amb el compromís d´impulsar la tarnsformació necessària del municipi.

El PSC proposa una llista electoral que aposta per aconseguir la màxima confiança de la ciutadania per conformar un govern sòlid, estable i eficaç que lideri el canvi i la modernització de l´Ajuntament de Cubelles per millorar les condicions de vida de la ciutadania.

La llista electoral manté la partitat entre homes i dones capaços i amb experiència al món local (quatre dels primers llocs ja han estat regidors) tenint cura de reflectir la riquesa i plurilitat social i cultural del municipi.

www.cubelles.socialistes.org

11.4.07

Cultura

Calaf, Cabús i Somekawa exposen per la Setmana Cultural

Els Amics del Castell i el Cor l’Espiga organitzen un “Memorial Salvador Fonoll”, amb una exposició fotogràfica d’ Antoni Pineda.

L’artista vilanovina Xesca Calaf exposa fins el 28 d’abril a la sala d’exposicions petita del Centre Social. Paral•lelament ha organitzat uns tallers de ventalls que oferirà els dies 18, 19, 25 i 26 d’abril, de les sis a les vuit del vespre al centre social. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, encara que per prendre-hi part cal fer una inscripció prèvia.


Del 30 d’abril fins el 13 de maig, la mateixa sala petita acollirà una mostra dels Cartells de la Guerra Civil Espanyola d’en Tàrio Rubio.


Per la seva banda, l’artista cubellenc Anselm Cabús oferirà una mostra de pintura que es podrà veure fins el 19 d’abril a la sala d’exposicions del centre social. Del 20 d’abril al 12 de maig, la sala acollirà l’obra dels artistes cubellencs Somekawa i Satoco.


Una altra de les sales actives durant la Setmana Cultural és la de la Rectoria en la qual s’exposarà un “Memorial Salvador Fonoll” amb fotografies d’ Antoni Pineda. L’acte està organitzat conjuntament entre el Grup d’Estudis CubellencsAmics del Castell” i el Cor l’Espiga de Cubelles. La mostra es pot visitar els dissabtes, de set a nou del vespre; i els diumenges, de les dotze a les dues del migdia.

Ràdio Cubelles Dimarts, 10-04-2007

www.cubelles.com

Saps quins drets tens com a usuari d'Internet?.

Consulta un espai que presenta tota la informació sobre diferents temes que ens afecten com a consumidors, en general i, en especial aquests dies, sobre els relacionats amb les noves tecnologies: Internet, comerç electrònic, telefonia fixa i mòbil, etc...

L’Agència Catalana del Consum[+info a FesInternet o Xarxa 365

http://www.moncomunicacio.com/

10.4.07

Paraules de Dones
(Trobada de dones immigrades… i no)


Dones que han migrat i que viuen a la comarca del Garraf i a Catalunya. Dones que són interessades en els espais de dones.

Objectiu:

Promoure la trobada de dones immigrades i autòctones a través d’un recorregut per les paraules de dones escriptores i autores del món dintre d’un espai literari i creatiu on ens podem conèixer e intercanviar experiències.

Desenvolupament:

Lectura de fragments de prosa i poesia de autores i escriptores de tot arreu, prèviament seleccionats tenint en compte per una banda la diversitat de cultures i països presents en la societat del poble i la comarca i per a l’altre que els texts siguin representatius de les vivències i sentiments de les dones quan viatgen, arriben, creen i recreen una altre vida, soles o amb les seves famílies, a altre lloc diferent del seus orígens.
Paraules que ens connecten amb la decisió, la fortalesa i la determinació de aquestes dones.



Dia: Dissabte, 14 d’abril de 2007
Hora: 4 de la tarda
Lloc: Centre Social Cubelles

Organitza :
Associació por Derecho Propio

Tel: 678 984 917
asporderechopropio@yahoo.es

(Enviat per l´associació por Derecho Propio a Diari de Cubelles)