22.11.04

EL GOVERN I LA GENERALITAT RESPONEN LA PETICIÓ D'ICb SOBRE LA TÈRMICA

El Govern central, a través de la seva Vice-presidència, i la Generalitat de Catalunya, a través del Gabinet del Conseller en Cap, han contestat la recent petició d'ICb sobre el projecte d'Endesa de construir noves centrals tèrmiques a Cubelles. Des de la Vice-presidència del Govern central se sol.licita a ICb noves informacions sobre aquest tema i no es descarta la possibilitat de mantenir una entrevista amb els representants ministerials responsables d'aquest tema. ICb valora positivament la ràpida resposta des d'ambdues institucions. La petició de major informació i compromís als dos Govern suposa per ICb un pas endavant en el seu objectiu d'aconseguir la implicació de les dues Administracions en la defensa dels interessos de la ciutadania de Cubelles.
Llegir la carta d'ICb al Govern i a la Generalitat, clikant aquí

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyors de ICb, on és la resposta de les institucions. Os foteu cada muntatge que deu nido.

Anònim ha dit...

És molt fort això vostre, tot i sent del mateix equip de govern que l´Entesa un diu una cosa i un altre en diu altra de diferent. Segons el sr. Marcillas la tèrmica és un fet inevitable que haurem de tragar tant si ens agrada com no, i vosaltres sembla que encara demaneu opinions tot i que encara no us heu posicionat. Estic d´acord en un comentari d´aquest diari que diu que us voleu fer la foto, doncs no entenc que formant govern amb el PSC us salteu a la torera els vostres companys per demanar una visita del president. Crec que ni vosaltres mateixos sabeu a quina banda esteu i de cara a nosaltres ciutadans de a peu esteu fent un paper de govern de pas que només l´interesa cobrar a final de mes. Cubelles tot un món... de pixapins.

Anònim ha dit...

Si han contestat a la carta, sería important que es reflexes el contingut, es cert.De totes maneres maneres sorpren que els membres de la oposició de Cubelles i algú d´ells molt vinculat a defensar el mediambient(aixó diuen)no diuen ni pio... i de mediambient del grup del Ajuntament fent criar anècs ...

Anònim ha dit...

Bé, això no és del tot cert perque jo he visitat la seva web i quelcom diu : www.icvcubelles.org

Anònim ha dit...

la web de ICv recomenada ha sigut visitada i no m´ofereix credibilitat per els personatges que es fan autobombo a si mateixos,Antoñita ¨la fantástica¨ en molts primers plans i uns butlletins de ¨debó¨ que desmereixen als companys de un grup digne com ha sigut ICv i que no signarien els continguts.Jo mateix he signat per ICv sempre pero a Cubelles no els voto.