12.12.04

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "SI TU VOLS, JO ARRIBARÉ AMB TU"

¨Si tu vols, jo arribaré a tu¨, exposició fotogràfica de Sergio Andrada.
L'exposició es podrà visitar a la sala de la Rectoria de Sta Maria de Cubelles de l'11 al 19 de desembre de 2004. L'horari de visita és de les sis a les vuit del vespre.
Més informació a www.cubelles.org

2 comentaris:

Anònim ha dit...

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA
Cubelles,11 desembre 2004

L´ exposició que avui tenim ens mostra a traves del ull d´un fotògraf la voluntat i la força que adquireix l´ésser humà per superar una situació que no permet tornar enrerab i si millorar una qualitat de vida de per si complicada. El ciutadà que passeja per el carrer no s´ en adona si no s´atura a reflexionar de les dificultats que per un determinat col·lectiu les suposa traspassar un carrer, pujar a l´ acera o simplement participar d´un acte públic al que accedir-hi suposa que hi ha dos esglaons, unes escales que baixen etc. Per això la feina del fotògraf de captar silenciosament la mirada, l´inquietud ,l´esforç, la voluntat i el rigor que expressen els gestos dels retratats ens obliga a qüestionar que fa la societat, els urbanistes , els polítics, els ajuntaments, mirant sovint a un altre banda i poc sensibles a la hora de planificar les necessitats existents a una Comunitat que som tots per millorar un entorn que faciliti l´accesibilitat que un dia podem necessitar nosaltres mateixos.
L´ Associació Joan Sánchez –discapacitats del Vendrell i Baix Penedès - prou coneguda per la seva activitat lluitadora i per les pautes que segueixen el seu col·lectiu , mereix un reconeixement i l´ autor d´ aquestes fotografies Sergi Andrade Lapenne un altre , i ben merescut !!

Associació Dones de Cubelles "La Fita"

Anònim ha dit...

Excelente muestra fotográfica,felicitar a la asociación por la escelente labor que llevan a cabo y por la diversidad de actos que ofrecen.Las conocí personalmente el dia 25 en que leyeron su repulsa hacia la violencia contra las mujeres y por cierto fué el único colectivo que se manifestó en Cubelles.

Juliana