3.1.05

LA PREGUNTA DE LA SETMANA

¿Qué opines del posicionament d'ICb en relació al projecte d'Endesa de construir quatre noves centrals tèrmiques a Cubelles?

Podeu contestar a traves de l'apartat de "comments"

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I què feu des de la vostra posició al govern de Cubelles per aturar-ho? queda molt bonic posicionar-se en contra i des d´on teniu la possibilitat de defensar-ho us quedeu de braços creuats!! No hem vist en cap mitjà de premsa que desacrediteu les opinions del vostre alcalde sobre el fet d´instalar la tèrmica, és més, segons els diaris comarcals voteu a favor en les comissions de la tèrmica.
Volem documents gràfics sobre el que esteu fent des de dins del govern per aturar aquest fet!! només així podrem opinar si el que esteu fent és realment possicionar-vos o només parafernalia política per guanyar adeptes.

Anònim ha dit...

ICb ha mantingut des de l'inici de la proposta d'Endesa un posicionament clar: no es donen les condicions per acceptar la construcció de quatre noves centrals tèrmiques al municipi.
Aquest posicionament ha quedat clar des del principi a:
1.- Les actes de la Comissió de la Tèrmica, on fins ara no hi ha hagut cap votació formal sobre cap qüestió. Documents públics.
2.- ICb és l'únic grup polític local que ha presentat oficialment al.legacions al Ministerio de Medio Ambiente contra la construcció de quatre noves centrals tèrmiques a Cubelles. Documents públic.
3.- Al darrer Ple municipal ICb va pronunciar-se a favor de limitar qualsevol ampliació de l'actual Central Tèrmica de Cubelles. Document públic.
4.- ICb ha sol.licitat oficialment entrevistes amb els responsables polítics del Govern de Madrid (a través de la vice-presidència del Govern) i amb els responsables polítics de la Generalitat de Catalunya (a través del Conseller en Cap). Document públic.
5.- ICb va emetre ja en el seu dia un comunicat públic fixant el seu posicionament. Document públic.
Tota aquesta informació és a l'abast de tothom interessat a la nostra web: www.cubelles.ca i també al nostre local de la Pl. Balmes.
D'altra banda, ICb no es fa sistemàticament coresponsable de cap declaració pública de cap altra formació política local.
Gràcies per les vostres aportacions.
ICb

Anònim ha dit...

Razonable vuestra actitud,no habeis hecho más que informar,de lo que habia en diversas ocasiones, que más esperaba el autor del comentario inicial? acaso con dos regidores en el Ayuntamiento os podeis permitir una posición de enfrentamiento con el resto del equipo de gobierno que exceptuando a la Entesa son dos también y uno , que no han dicho o nada o por detrás o con salidas poco afortunadas,me parece que la prudencia es buena en este caso,ya llegará la hora en que todos asumirán su papel y para algunos ya se les ha visto el plumero.De todas maneras animo a Inciativa por Cubelles que siga informando y por cierto la idea de incorporarse a la manifestación es una buena razón y en ello demostrais que no quereis ponerlo fácil a Endesa.

Pedro