22.2.05

EL POSICIONAMENT D'ICb SOBRE LA TÈRMICA, A RÀDIO CUBELLES

Ràdio Cubelles ha emès en les últimes setmanes àmplia informacó sobre el posicionament dels grups polítics locals i entitats en relació a la Cenral Tèrmica.
Intervenció d'ICb:
"ICb ha explicat en roda de premsa davant de la zona de bombeig de la Central Tèrmica de Cubelles les postures del grup en relació al tema de la Central. El grup demana "a tots els partits municipals amb representació parlamentaria que treballin l’oposició d’una nova central tèrmica, el desmantellament de l’actual i l’eliminació de Cubelles dins del Pla Energètic". Així mateix ho manifestava el regidor Xavier Grau qui ha explicat que "ICb ha creat una plataforma anomenada Stopendesa per intentar aglutinar els diferents moviments, tant d’entitats com de ciutadans i ciutadanes". En aquest sentit demana "la unitat política de totes les forces".
El grup diu que "no s’ha d’esperar a l’aprovació del nou projecte de Pla energètic" i que "s’ha de treballar perquè aquest pla no contempli Cubelles com a zona energètica". Respecte a la proposta no de llei presentada pel PP, el grup diu que "celebra aquesta iniciativa i que és un moment històric per tirar endavant un acord a nivell parlamentari".
La plataforma Stopendesa ha donat a conèixer un manifest on es recull aquesta postura i que han enviat a diferents grups ecologistes com ara Greenpeace".
Més informació clikant aquí