24.3.05

EL REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA, DE NOU A DEBAT ENTRE LA POBLACIÓ

Tal i com va avançar el regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Cubelles, Xavier Grau, durant el Ple del passat dilluns, totes les entitats, associacions i partits polítics de Cubelles han rebut de nou el material relatiu al Reglament de Participació Ciutadana i el Consell de la Vila de Cubelles per aprofondir el debat ciutadà sobre aquests dos projectes. El Ple va aprovar un nou termini de 60 dies per presentar comentaris, suggerències i noves opinions sobre el nou Reglament de Participació Ciuatadana i el Consell de la Vila.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

PP Juanita bombón, PSOE María Luisa de los Patos, “E”RC Rodríguez el buscao por los Skins, La de Debó Mònica, todos tienen algo en común, como dicen los catalanes “el que no té feina, pentina gats”.

Toda esa bella gente no quiere que la ciudadanía pueda dialogar con directamente el ayuntamiento. No quieren poner fin al clientelismo político ni los Taifados de las asociaciones de vecinos.

Gracias a ICb, en particular al Sr. Grau, la ciudadanía podemos dirigirnos al ayuntamiento sin pasar por Ávarezes, Ulloas y semejantes. BRAVO

Pepe Antequera

Anònim ha dit...

¿Es cierto que corrieron convocatorias a traves de los teléfonos móbiles para reventar el Pleno e impedir que se aprobara el reglamento de participación ciudadana?

Un vecino "nouvingut"