17.3.05

MOCIÓ DEL PPC SOBRE EL DESMANTELLAMENT DE LA CENTRAL TÈRMICA DE CUBELLES

Tot i que l'any 2002, el PPC va votar a favor de mantenir l'actual central tèrmica de Cubelles, sembla que ara, uns anys després, segueixen el tema amb un altre interés i posen de nou el Tripartit contra les cordes sol.licitant de nou el desmantellament.
Així, el PPC ha entrat una moció pel proper Ple de l'Ajuntament (dilluns vinent, a les 20h en directe per Ràdio Cubelles) sol.licitant:
1.- Que el Govern de la Generalitat reconsideri la seva postura envers el desmantellament de la central tèrmica de Cubelles, i que tingui en compte el posicionament unànime d'aquest Ple expressat el dia 21 de febrer i a la vegada el sentiment majoritari de la població de Cubelles.
2.- Traslladar aquest acord a la Comissió de Política Territorial i Obres Públiques del Parlament de catalunya i al Govern de la Generalitat.

NOTA d'ICb: La reunió d'aquest dijous ha acordat estudiar fins dilluns al matí el contingut de la moció i proposar unes esmenes a partir del fet que el PPC ha variat la seva posició clarament sobre aquest tema. recordem que la legilatura passada va votar en contra de totes les mocions d'ICb que sol.licitaven una major control i revisió de la contaminació creada per la central tèrmica. Observarem l'evolució dels fets.