24.4.05

ICb INICIA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES PER MILLORAR EL SERVEI DE RODALIES DE RENFE

Arran de la proposta organitzada per LAPTP, ICb ha valorat positivament participar en la campanya i organitzar diversos actes de recollida de suport i signatures. Durant els propers dies distribuirem pel municipi fulls de recollida de signatures i, qui estigui interessat, podrà baixar-lo també des de la pàgina web d'ICb (www.cubelles.ca) per ampliar l'àmbit de la recollida.

"Amigues i amics us faig a mans un escrit de la PTP en el que us convido a donar-hi suport personal al manifest: "El trens de rodalies són el nostre "METRO", Necessitem trens suficients i puntuals".
També vull animar-vos a que recolliu signatures al vostre centre de treball, al tren o a qualsevol lloc que en tingueu ocasió.Per fer-ho descarregueu el manifest i el full de recollida de signatures , imprimiu-lo i ja podeu recollir les signatures.
El període de recollida És previst que duri fins a mitjans de juny, quan tingueu moltes signatures porteu-les a qualsevol local de CCOO o feu un e-mail a info@laptp.org i organitzarem la recollida.
Ja sabeu aquella cançó:Si tu l'estires fort per aquí... i jo l'estiro fort per allà .... segur que rodalies de Renfe.... podrem millorar...
Recordeu que podeu trobar més informació sobre el manifest a www.laptp.org/rodalies
Passeu el missatge a tothom que pugueuRebeu una cordial salutació
Lluís Carrasco
Vicepresident executiu de la PTP