18.10.05

DE BONA TINTA!!!
ICb: independents però amb bones fonts...

Maragall amenaça amb dimitir
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, ha amenaçat el ministre José Montilla amb presentar la dimissió, si el PSC no deixa de boicotejar-lo en la seva gestió al front del govern català com ha fet el partit al dinamitar la crisi de l'executiu que ell volia fer. El pols que ha obert Maragall és també tot un advertiment a Josep-Lluís Carod i a Joan Saura. "Així no es pot governar", ha assenyalat el president a Montilla en una conversa en un hotel de Barcelona aquest cap de setmana. Maragall està emprenyadíssim perquè ha sigut l'entorn de Montilla qui ha rebentat la crisi de govern, que el president creu imprescindible, quan va filtrar a la premsa els detalls per fer-la impossible.
Maragall crema nou consellers fent públic que no hi confia
Aquests són el 9 consellers que el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, ha cremat perquè s'ha fet públic que no confia amb ells, donat que va proposar a Josep-Lluís Carod rellevar-los. Però que alhora tots ells hauran de seguir de consellers perquè Maragall no ha pogut rellevar-los. Una situació kafquiana.
- Josep Maria Vallès, secretari de Ciutadans pel Canvi i conseller de Justícia- Josep Maria Rañé, dirigent del PSC pròxim a José Montilla i conseller de Treball- Salvador Milà, dirigent d'ICV i conseller de Medi Ambient i Habitatge- Caterina Mieras, militant del PSC i consellera de Cultura- Marta Cid, dirigent d'ERC pròxima a Josep Lluís Carod i consellera d'Ensenyament- Anna Simó, dirigent d'ERC pròxima a Joan Puicercós i consellera de Benestar i Família- Joan Carretero, dirigent d'ERC pròxim a Joan Puigcercós i conseller de Governació- Carles Solà, independent pròxim a Josep-Lluís Carod i conseller d'Universitats- Antoni Siurana, dirigent històric del PSC i conseller d'Agricultura.