16.12.05

Informació extreta de www.cubelles.org
Participació Ciutadana i Comunicació
Es convoca el Concurs del logo Ràdio Cubelles
Un dels primers actes commemoratius dels 25 anys de Ràdio Cubelles
L’Ajuntament de Cubelles ha convocat un concurs per trobar un nou logotip per a l’emissora municipal Ràdio Cubelles. El concurs està obert a tothom i el què s’exigeix és que el logotip sintetitzi l’essència de Ràdio Cubelles.
El premi consistirà en una dotació en metàl•lic de 600 euros pel logotip, i la publicació en tots els impresos, escrits i publicitat que tinguin referència amb Ràdio Cubelles. El veredicte del Jurat i l’entrega dels premis es donaran a conèixer el proper divendres 27 de gener del 2006, a les 8 del vespre, a la Sala d’Actes del Centre Social (C/Joan Roig i Piera, 3).
BASES DEL CONCURS DEL LOGO RÀDIO CUBELLES EN COMMEMORACIÓ ALS 25 ANYS DE L’EMISSORA MUNICIPAL
L’Ajuntament de Cubelles, a través de la regidoria de Comunicació i l’emissora municipal, organitza en motiu dels 25 anys de Ràdio Cubelles un concurs per trobar un nou logotip per a l’emissora municipal. Aquesta és una convocatòria que espera aconseguir la màxima participació per part del municipi i que es regeix per les següents
BASES
- Podrà optar qualsevol persona que hagi nascut o resideixi a la província de Barcelona.
- Cada participant podrà presentar un màxim de dues propostes, que hauran de ser originals i inèdites.
- L’autor acompanyarà cada obra presentada en un sobre tancat on hi farà constar: el seu nom, adreça, telèfon i qualsevol dada d’interès; i una fotocòpia del seu carnet d’identitat. A l’exterior del sobre estarà escrit "Concurs del logotips de Ràdio Cubelles".
- Els originals es podran presentar fins el 20 de gener del 2006, a les vuit del vespre, a les dependències de Ràdio Cubelles (carrer Colom, 7. 08880 Cubelles).
- Els logos originals han de mesurar com a màxim 180 x 180 mm i presentar-se en DIN-A4 de tres maneres diferents: a tres colors plans, reducció a una tinta i en versió pluma. A més, haurà de contenir el dial de Ràdio Cubelles, 107.5 FM.
També s’haurà de presentar una versió 25è aniversari (1981-2006).
- En cap moment l’obra podrà ser signada pel seu autor.
- L’organització es reserva el dret de modificar, només parcialment, l’obra guanyadora.
- El premi consistirà en una dotació en metàl•lic de 600 euros pel logotip guanyador, i la publicació del logo en tots els impresos, escrits i publicitat que tinguin referència amb l’emissora municipal Ràdio Cubelles.
- L’organització emetrà un comunicat de premsa de l’obra guanyadora (logotip) i el seu autor/a es farà públic als mitjans de comunicació locals.
- L’obra guanyadora i els drets derivats de la mateixa quedarà en propietat de l’Ajuntament de Cubelles.
- El jurat es donarà a conèixer en el decurs de l’acte del lliurament de premis.
- El veredicte del jurat serà inapel•lable.
- El veredicte del Jurat i l’entrega dels premis es donaran a conèixer el proper divendres 27 de gener del 2006, a les 8 del vespre, a la Sala d’Actes del Centre Social.
- Es podran recollir els treballs en un termini posterior a dos mesos des del dia del lliurament de premis. Transcorregut aquest termini, les obres passaran a ser propietat de l’Ajuntament de Cubelles.
- En cas que les obres presentades no reunissin els objectius marcats, el jurat es reserva el dret de declarar el premi desert.
- Qualsevol aspecte no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització del Concurs.
- La participació del Concurs comporta l’acceptació del contingut d’aquestes bases.
Ràdio Cubelles
Divendres, 16-12-2005