11.5.07

Eleccions Municipals 2007

EL PSC DE CUBELLES ENCETA LA CAMPANYA ELECTORAL AMB LA TRADICIONAL ENGANXADA DE CARTELLS A LA PLAÇA DEL MAR I A MAS TRADER

L’Agrupació Local del PSC de Cubelles va encetar anit la campanya electoral de la manera tradicional realitzant l’engaxada dels primers cartells electorals a la zona de la Plaça del Mar i a Mas Trader per sol.licitar el vot als ciutadans i ciutadanes de Cubelles.

L’Equip de Campanya i el Voluntariat Electoral del PSC va aplegar-se a mitjant al local de l’Agrupació (c/. Gallifa, 4) per fer el tradicional recorregut en la primera nit electoral.
.
A partir d’aquesta primera enganxada de cartells i de col.locació de pancartes electorals, l’Agrupació Local del PSC inicia una campanya centrada en la difusió del programa del PSC pel futur amb l’objectiu d’obtenir la màxima confiança de la ciutadania per liderar la transformació de l’Ajuntament i la ciutat de Cubelles.

El PSC vol fer arribar als cubellencs i cubellenques les NOVES IDEES que conformen EL PROJECTE DE TOTS que centra el lema d’aquesta convocatòria electoral.

Per participar a la campanya electoral informa’t al local del PSC

(c/Gallifa, 4) o al telèfon 93 895 36 36

www.http://cubelles.socialistes.cat