24.5.07

Eleccions Municipals 2007
EL PSC FA UNA CRIDA A LA PARTICIPACIÓ PER ACONSEGUIRUN GOVERN FORT
I ESTABLE A CUBELLES

Maria Lluïsa Romero centra la recta final de la campanya en el combat contra l’abtenció tractant els temes concrets que interessen la ciutadania
L’Agrupació Local del PSC considera molt important per Cubelles aconseguir la màxima participació dels cubellencs i cubellenques a la jornada electoral del proper diumenge i per això està realitzant una crida al conjunt de la ciutadania.
Maria Lluïsa Romero va aprofitar el debat electoral celebrat ahir a Cubelles amb la resta de caps de llista per centrar l’atenció en els problemes reals i concrets que preocupen la població de Cubelles i va aconseguir exposar la necessitat d’una elevada participació a les urnes per poder obtenir un Ajuntament fort i estable que assumeixi amb decisió les noves polítiques que proposa el PSC.
La participació i la implicació de la ciutadana en els afers públics ha estat un dels arguments principals del PSC a Cubelles que ha realitzat una intensa campanya electoral explicant el programa i els compromisos de futur en diversos actes públics que han comptat amb un elevat suport.
"Cubelles, un projecte de tots" és el lema del PSC i així ha estat exposat en els diversos actes electorals.
Per les darreres hores de campanya, el PSC ha programat una festa oberta a tota la població que se celebrarà aquest divendres dia 25 de maig a partir de les 18h. A la plaça del Mercat.
PROGRAMACIÓ DE LA FESTA FINAL DE CAMPANYA:
GRAN FESTA FINAL DE CAMPANYA
El PSC ofereix una festa continuada, des de les 6 de la tarda, fins a las 12 de la nit
El divendres 25 de maig, a les 18 de la tarda, comença la festa final de campanya del PSC a la plaça del mercat.Tindrem:• Gran Xocolatada• Coro Rociero "Aires Nuevos de Cunit"• Atraccions infantils i juvenils• Servei de bar • Animació• Humoristes
• Parlaments de:Isabel López (Parlamentària al Congrés dels Diputats)Maria Lluïsa Romero (Candidata a l´alcaldia de Cubelles)• Orquestra i ballVine a gaudir amb nosaltres!!!!!

MÉS INFORMACIÓ A:
http://cubelles.socialistes.cat