26.6.07

Participació Ciutadana i Comunicació

L'OPIC s'adhereix al Fòrum d'OACs de Catalunya

Cubelles participarà de la Trobada "Noves perspectives del model de funcionament de les OACs” el 10 de juliol, a Sant Boi
L’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) ha signat un conveni d’adhesió al Fòrum d’OACs. És una iniciativa recent que consisteix en la creació d’un espai de trobada de diferents Oficines d’Atenció Ciutadana de diversos Ajuntaments.

Segons ha explicat Ines Moreno, tècnica de l’OPIC de l’Ajuntament de Cubelles “les diferents OACs expliquen els problemes amb què es troben i les innovacions que implanten. També exposen experiències i situacions pròpies del personal que es dedica a l’atenció ciutadana i s’adopta el compromís de donar suport i col•laborar entre totes les OACs que en formen part”.

Els Ajuntaments Adherits són: Terrassa, Reus, Sant Boi, Santa Coloma, Girona, Tàrrega, Cambrils, Sabadell, Blanes, Vilanova de la Geltrú i Viladecans. D’aquests membres, hi ha una coordinadora del Fòrum formada per: Reus, St. Boi, Cambrils i Lleida.

Cubelles participarà el 10 de juliol de la trobada organitzada per l’Ajuntament de Sant Boi, en la què es tractarà el tema “Noves perspectives del model de funcionament de les OACs”. A la trobada també estan convidats els Ajuntaments de Sitges, Gavà, El Prat, Castelldefels, Hospitalet, Mataró, Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Valls, El Vendrell, i La Seu d'Urgell.

Ràdio Cubelles Dimarts, 26-06-2007