10.7.07

Diari de Cubelles recomana fer lectura d´aquesta informació












(foto/A. Santos/arxiu Diari de Cubelles)

Promoció Cultural i Festes i Tradicions

La regidoria de Festes i Tradicions enllesteix els actes i activitats de la Festa Major Petita
No s'han programat novetats ja que la majoria d’actes ja estaven tancats degut a la immediatesa de la data

Aquests dies s’estan acabant de tancar els actes i les activitats que es duran a terme al llarg de la Festa Major Petita de Cubelles. La regidoria de Festes i Tradicions ha decidit no innovar massa ja que la majoria d’actes ja estaven tancats degut a la immediatesa de la Festa Major Petita, que serà del 28 al 30 de juliol.

Enguany, però, el correfoc retarda el seu inici fins a 2/4 de 10 del vespre per tal d’acabar més tard i crear un efecte més vistós de foc i llum en plena nit amb la tradicional encesa conjunta de totes les colles a la Plaça del Mercat.

Els actes de Festa Major pel dissabte 28 es completen amb una ballada de sardanes a la Plaça del Mar amb la cobla de ciutat de Cornellà i el sopar de germanor que organitza l’Agrupació de Balls Populars a la plaça del Centre Social. Després del sopar hi haurà l’actuació de l’orquestra Marcort i un servei de bar.

Els tiquets pel sopar ja es poden comprar a la ferreteria Fonoll, la tintoreria Mareba i al Centre Social.

Diumenge 29 comptarà pel matí amb la 4a edició de la Marxa Cicloturista que organitza el Club Ciclista Cubelles i per la tarda la 23a Trobada de Gegants. Les colles, unes deu convidades més els Gegants de Cubelles, es trobaran a les 7 de la tarda a la Plaça dels Pobles d’Espanya i recorreran els carrers de Cubelles amb un cercavila que acabarà a la plaça del Centre Social. Allà mateix es farà un sopar i una cantada d’havaneres amb el grup Veus de la Mar Blava acompanyades d’un tast de rom cremat.

Finalment, per dilluns 30 de juliol hi ha programada una missa solemne en honor als patrons, sant Abdó i sant Senén, amb representació de les autoritats de Cubelles i la participació de sacerdots d’altres parròquies.

Ràdio Cubelles Dilluns, 09-07-2007
http://www.cubelles.com/