16.6.08


(Foto/M. Trives/arxiu Diari de Cubelles)



Notícies - Altres informacions

Les activitats d’estiu a la nostra vila es recullen en la primera Guia d’estiu Cubelles 2008, que ha editat l’Ajuntament de Cubelles. La informació es recull en un fulletó desplegable en que, mes a mes, es repassen les festes, esdeveniments, activitats i cursos que se celebren a Cubelles aquest estiu.

Entre les novetats de les activitats d’enguany hi ha la celebració dels Divendres a la fresca
.

Aquestes sessions culturals, organitzades per la regidoria de Promoció Cultural, es realitzaran a la plaça del Centre Social, a excepció del cinema, a les 10 de la nit. Les activitats comencen amb els concerts musicals dels alumnes del Taller de Música Pizzicato (20 i 27 de juny). El mes de juliol s’ha programat una representació teatral, a càrrec del Grup de Teatre del Casal de Cultura (4 de juliol) i cinema a la fresca (11 de juliol), mentre que a l’agost les activitats se centraran en el jazz, amb l’actuació de Jazzúl – Sonia Linares (1 d’agost), Sitjazz Band (8 d’agost) i Habana Latin Soul (22 d’agost).

La música centra bona part de les activitats recollides a la guia. El concert de rap del grup Rapats, el 28 de juny a les 7 de la tarda a la plaça del Centre Social, obre el programa estival musical. Es tracta d’una activitat sorgida de les jornades de treball juvenil del passat mes de maig. L’oferta per a la joventut es completa amb el concert del grup madrileny Pereza (12 juliol a les 22 h.); el concert gratuït dels mallorquins Antònia Font (17 d’agost); i els grups de joves Kingston Grammar (14 de juliol) i London Borough Weals of Kent Grammar (21 de juliol). L’oferta per als joves es completa amb el tercer campionat Play Station, que organitzen Ràdio Cubelles i la regidoria d’Infància i Joventut (5 de juliol).

El 5è Aplec de Sardanes (28 de juny) i la 2a Trobada Internacional de Cor d’Homes (18 de juliol) són l’oferta tradicional del programa, que es completa amb l’exposició sobre els 50è aniversari de l’Abdón i l’Assumpta, que s’inaugura el 17 de juliol al Centre Social.

Activitat a les platges
Les platges seran també protagonistes de l’estiu amb activitats esportives, jocs i tallers per a joves i aeròbic, batuka, aquagym, ioga, tait-txi i pilates per a totes les edats.

Les classes obertes d’aeròbic, batuka i aquagym es faran a la platja Llarga d’11 a 12 h. (dimarts i dijous); pilates a la platja de la Mota de 18 a 19 h. (dimecres); ioga a la platja Llarga (dilluns i divendres) i a de la Mota (dijous i dissabte), de 8:30 a 9:30h; i tait-txi a la platja Llarga (dilluns, dimecres i divendres) i a la de la Mota (dimarts i dijous), de 19:30 a 21 h. Totes aquestes activitats es realitzaran de l’1 de juliol al 29 d’agost. Entre el 15 i el 31 de juliol, tots els dies s’organitzaran esports, jocs i tallers a la platja de la Mota, una activitat per a joves d’entre 6 i 17 anys. Les sessions es faran en horari de matí (11:30 a 14 h.) i de tarda (17:30 a 19 h.).

Les platges completen la seva oferta lúdica amb el taller Joves Rescatadores, que porta a terme l’empresa de salvament marítim del litoral cubellenc. Aquestes activitats, dirigides a formar als joves en els primers auxilis i el respecte pel medi ambient, es fan tots els matins d’11 a 14 h. dels mesos de juliol i agost.

més informació a....

http://www.cubelles.cat/