27.6.08

Tenim l´ oportunitat de gaudir de petites actuacions a la terrassa del Centre Social els divendres i també de cine a la plaça de la Vila.
Benvinguda la informació i també la voluntat de la de la Regidora Prudencia Carrasco en oferir aquesta alternativa.


Notícies - Promoció Cultural

Els Divendres a la fresca, que organitza la regidoria de Promoció Cultural, arrenquen aquesta setmana amb l’actuació dels alumnes del taller de música Pizzicato. Serà aquest divendres a partir de les deu del vespre i tindrà com a escenari la plaça del Centre Social.

L’objectiu de la regidoria, segons ha explicat la seva titular Prudencia Carrasco, “és concentrar a la gent que li agrada la cultura en una trobada setmanal, amb actuacions musicals en directe, teatre, cinema, entre d’altres”. Els Divendres a la Fresca seguiran el 4 de juliol amb la representació del Grup de Teatre del Casal de Cultura, i l’11de juliol hi haurà cinema fresca. Al mes d’agost, l’1 d’agost serà el torn de Jazzúl, amb Sònia Linares; el 8 d’agost actuarà la Sitjazz Band, mentre el 22 d’agost serà el torn d’Havana Latin Soul.

El conjunt d’escenaris serà la plaça del Centre Social, a excepció de la sessió de cinema que tindrà lloc a la plaça de la Vila

http://www.cubelles.cat/

i a Sitges tenim.....

SITGES POESIA


La 2ª Festa de la Poesia homenatjarà set figures cabdals de la literatura
La Festa de la Poesia a Sitges arriba a la seva segona edició després d’una arrencada d’alt nivell poètic i artístic
VD - 16/06/2008

L'esdeveniment tindrà lloc els propers dies 4, 5 i 6 de juliol, i els poetes que Sitges ha triat per homenatjar són Montserrat Abelló, Margarita Ballester, Francesc Parcerisas, Miquel-Lluís Muntané, Dolors Miquel i Manuel Forcano, en llengua catalana, i Esther Zarraluki en llengua castellana.

més informació a

http://www.vilanovadigital.com/