17.9.08

Finalment un projecte aturat a la anterior legislatura sembla que aquesta vegada tira endavant. A la anterior legislatura una falta de predisposició tal com es va dir en el Ple de dilluns va sentenciar aturar un projecte de pisos socials ja presentat llavors per la regidora d´ Urbanisme Mª Lluïsa Romero ,actualment alcaldessa de Cubelles. Esperem que aquesta vegada sigui una realitat ja que la necessitat de pisos socials o a l’abast de lloguers assequibles es necessària. Llegiu aquesta informació ....
Penedès. El ple de Cubelles aprova la modificació del pla general per fer 110 pisos de lloguer per a joves i gent gran

M.L.. Cubelles

La construcció d'entre 110 i 120 pisos socials de lloguer per a joves i gent gran a la Mota de Sant Pere de Cubelles és més a prop, després que el ple municipal de dilluns aprovés la modificació del pla general necessària per impulsar el projecte. Tots els grups, excepte l'Entesa per Cubelles i Iniciativa per Cubelles, que van abstenir-se, van votar a favor del canvi de clau d'uns terrenys municipals on només podien construir-se equipaments. La modificació permetrà construir habitatge social un cop la direcció general d'Urbanisme doni el vistiplau al tràmit.
La construcció dels pisos és un projecte que l'alcaldessa, Maria Lluïsa Romero, ja va intentar tirar endavant quan ocupava el càrrec de regidora d'Urbanisme, l'anterior mandat. Ara, el govern local (PSC-CiU-ERC) vol tirar endavant aquesta iniciativa que és «tan necessària per ajudar la gent», segons el regidor d'Urbanisme, Miguel Ángel López (PSC). Aquesta serà la primera promoció de pisos socials impulsada per l'Ajuntament de Cubelles.
seguir llegint la informació a
Font :