2.1.09




Cavalcada de SS.MM. els Reis Mags d’Orient

Notícies - Festes i tradicions


La regidoria de Festes i Tradicions ja ho té tot a punt per donar la benvinguda als tres Reis Mags d’Orient que, com ja és habitual, començaran a recórrer el municipi el dia 5 de gener a les 7 de la tarda. La comitiva reial la formaran els Reis Mags acompanyats de dotze patges que es desplaçaran per la vila amb les tres carrosses de Ses Majestats i una quarta carrossa on es transportaran les joguines pels nens i les nenes de Cubelles.
Durant la desfilada comptaran amb el suport de la Brigada municipal, el Grup de Riscos Cubelles i la Policia Local. I, com a novetat, enguany participaran a la cavalcada uns nous personatges disfressat de sobre que recolliran les últimes cartes als Reis al llarg d’un recorregut que es manté i en el que es repartiran més de 400 quilos de caramels.
més informació a

El patge reial, el 3 i el 5 de gener al Centre Social

Notícies - Festes i tradicions
És una activitat de l’Associació d’Hostaleria i Comerç en col·laboració amb la cavalcada reial
Els dies 3 i 5 de gener, els infants de Cubelles poden portar les seves cartes a Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar al seu emissari a la vila. De 10:30 a 12:30 i de 17:30 a 19:30 h. (de 16:30 fins a una hora abans d’iniciar-se la cavalcada reial el dia 5) el patge reial recollirà les cartes que els nens i nenes vulguin adreçar a SS. MM. Els Reis Mags d’Orient, que un any més arribaran dilluns 5 de gener a la vila de Cubelles carregats d’il·lusió.
Aquesta és una de les activitats conjuntes que la regidoria de Festes i Tradicions i l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles han realitzat de cara a la cavalcada de Reis del 2009. Els comerciants també il·luminaran el recorregut de Ses Majestats amb uns fanalets i la regidoria ha instal·lat una sonorització nadalenca des del pont de la Constitució fins a la tarda de la cavalcada de Reis.
Font: