27.1.09




Diari de Cubelles recomana una visita a Vilafranca a veure una exposició de fotografia de Miguel Angel Garcia. La Galeria Sicart ofereix com sempre la possibilitat de conèixer noves maneres de aprofundir a traves de la expressió plàstica del artista.



LA MIRADA VERTICAL
La Galeria Sicart presenta amb una exposició individual, l'obra fotogràfica de l'espanyol Miguel Ángel García (Madrid, 1952).



Nota de premsa

Alguns pensadors i teòrics de l'art han afirmat que el sorgiment de la fotografia va obligar a la pintura a evolucionar ia buscar noves formes d'expressió, més enllà de la simple reproducció de la realitat. I encara que la fotografia també ha perseguit, al llarg del segle xx, les seves pròpies claus i senyals d'identitat, constituint-se en un art independent i fins i tot representatiu de l'època que ens toca viure, en l'obra de Miguel Ángel García les fronteres entre fotografia i pintura és dilueixen per complet, obrint nous universos plàstics i provocant en l'espectador una inevitable i oportuna reflexió sobre el camí que recorre l'art contemporani.

Ricardo Desola

En col·laboració amb: Galeria Nuble.

Si vols llegir més informació , clika...

Font :
www.galeriasicart.com/