13.6.09

M. Trives7Diari de Cubelles
El que va expressar en el seu article Iu Forn a el diari Avui, i que Diari de Cubelles us recomana llegir , comença a ser un document premonitori d´una realitat propera a jutjar per les últimes informacions relacionades amb el tema del finançament i demés posicionaments que aniran sortint a la palestra en els propers temps, ja veureu ! .

PASSA-HO!

Eixuga't i tornem-hi

Iu Forn

Tinc dues notícies per a vostè, la bona i la dolenta. La dolenta és que fa cinc dies -ja- que ha acabat la campanya de les europees -i com l'enyorem, oi?-. La bona -boníssima- és que ja en fa dos que ha començat la precampanya de les eleccions al Parlament de Catalunya!!! Sí, ja sé què pensa, que comença massa tard. I té raó. Només falta un any i mig perquè ens toqui anar a votar i començant la campanya ara anem massa justets (i justetes) de temps. Bé, però mirem-ho pel cantó positiu: al ser una cosa tan breu, serà molt més apassionant i intensa.

Mmmm, com frueixo i com gaudeixo pensant que podré veure els partits un altre any i mig més llançant-se pel cap el finançament. Ara perquè no n'hi ha, i quan n'hi hagi -si és que algun dia n'hi ha-, dient-se de tot perquè els uns el trobaran meravellós i els altres el trobaran un nyap.
Mmmm, com perdo el món de vista quan penso que qualsevol tema, el que sigui, serà usat com a arma electoral -vaja, com fins ara, però encara molt més- amb allò que m'agrada tant dels uns amb "Joetdic" i els altres contestant "Doncsjoetdicitumés". Mmmm, quin èxtasi em provoca saber que incorporaran al debat partidista banalitats com 1) els milers de llars que tenen tots els seus membres sense feina i sense cobrar cap mena de subsidi, 2) els milers de persones que cada dia fan cua a les portes dels centres de beneficència per aconseguir arròs, llegums i pa, 3) els centenars de persones que cada dia van als contenidors situats a les portes dels supermercats a buscar-se el sopar, 4) les famílies que esperen els diners de la llei de la dependència... i 5), i 6), i 7)... I, ohhhh, quina desil·lusió em causa veure que s'oblidaran d'apassionants qüestions com els usos dels avionets, les americanetes regaladetes i cosetes per l'estil. Mmmm, serà un any i mig per no oblidar. Que comenci ja, si us plau!!!


Notícia publicada al diari AVUI, pàgina 56. Dimecres, 10 de juny del 2009