11.1.10




Reunió de treball sobre l’apagada analògica

Notícies - Comunicació
L’apagada analògica serà una realitat d’aquí a ben poc. La data fixada en un principi, 12 de gener, encara no és del tot definitiva, ja que des de la Direcció General de Xarxes i Infraestructures de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya s’informa que a hores d’ara encara s’està negociant amb el Ministeri d’Indústria la data en què s’iniciarà l’aturada de les emissions de la televisió analògica que donen cobertura al territori, i a Cubelles en concret.

Per aquest motiu i la proximitat de la data, la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat ha convocat una reunió de treball a Cubelles per la mateixa setmana de l’apagada analògica. A la reunió hi assistiran representants polítics i instal·ladors del municipi, per tal que aquests canalitzin la informació que se’n derivi a la resta de la ciutadania.

TDT-Sat
Tanmateix, des de la Generalitat s’avisa que possibles zones fosques –aquelles que no tenen una correcta recepció del senyal de TDT malgrat tenir un centre emissor proper- tenen la possibilitat de rebre el servei a través de satèl·lit, l’anomenat TDT-Sat. Un servei, d’altra banda, que no és immediat ja que s’ha de posar en marxa el procés d’activació i pel que es recomana posar-se en contacte amb un instal·lador TDT autoritzat per la pròpia Generalitat de Catalunya. El llistat d’instal·ladors autoritzats es pot consultar fent clic aquí.