10.2.10




Obert el període per recollir els formularis d’inscripció a l’oferta de llocs de treball a Mercadona

Notícies - Dinamització Econòmica i Comerç
10/02/2010
Les persones que volen aspirar a una cinquantena de les ofertes de treball del nou supermercat Mercadona, poden recollir els formularis a les oficines del Servei d’Orientació Laboral de Cubelles (SOLC). Les ofertes per a treballar a la botiga que l’empresa valenciana construirà al residencial Les Salines, són limitades i cal lliurar-les abans del 19 de febrer a l’OPIC (Oficina de Participació i Informació Ciutadana).
Les sol·licituds que es presentin s’han de fer mitjançant el formulari corresponent, que es pot recollir a les oficines del SOLC (Pg. Narcís Bardají, 12) i cal adjuntar currículum vitae i foto de carnet actualitzada. L’empresa Mercadona requereix que els aspirants a una de les places laborals estiguin en possessió del graduat escolar o graduat en ESO. La contractació la farà la mateixa empresa, prioritzant el criteri de la proximitat del treballador amb el lloc de feina i, per tant, donant més opcions a la ciutadania de Cubelles. El SOLC farà, únicament, les funcions d’intermediari entre Mercadona SA i els candidats que s’inscriuen a l’oferta de treball.

Els formularis, que són limitats i per la qual cosa no es garanteix que fins el dia 19 de febrer hi hagi disponibles per a tothom, s’han de lliurar mitjançant instància a l’oficina de l’OPIC (C/ Joan Roig i Piera, 3-5), de dilluns a divendres, de 9 a 14.30h; els dijous de 17 a 19.30h; i els dissabtes de 10 a 13h.
Font : més informació a http://www.cubelles.cat/