21.3.10

Dissabte a la tarda a la sala de la Rectoria va tenir lloc la primera edició del
I Concurs de Poesia La Fita.

Molt públic va aplegar aquesta primera edició. Un díptic distribuït entre els assistents i acompanyat del cal·ligrama del poeta Manuel Millán Cascalló portada del cartell va ser l’antesala del acte.
Una primera part dedicada a Dolors Thomas poeta ,dona lluitadora i estimada i una lectura d´un poema a la primavera de la mateixa Dolors i que Salvador Estalella membre del Grup del Casal de Cultura va fer arrancar molts aplaudiments .
Xavier Grau va col·laborar en aquesta ocasió fent de mestre de cerimònies invitat per l’associació i que va presentar als membres del jurat,Juliana Mediavilla ,Manuel Millán i Gloria Forasté, com a poetes, que ho son tots tres i a més d´un ampli recorregut professional i literari i docent.
Les designacions als premiats per part del jurat no es van fer esperar i un Primer Premi de 300 euros atorgat a Victor Vallejo Gómez amb Joc de contraris ,una primera finalista a Mª Victòria Ramírez Roldán amb Lluna,un segon finalista a Máximo González Martín amb Luz angelical i una menció especial a Alexander Kobzar amb Formula I per la seva ironia,el missatge i originalitat. Tots ells van rebre llibres i un diploma per la seva distinció
Tot seguit ,fotos amb els guanyadors i guanyadora i que podeu veure a Diari de Cubelles pastetes i cava per tothom.
Dones La Fita desitgem i esperem la nova participació al 2010 i que passarà a anomenar-se Premi de Poesia Dolors Thomas, en homenatge a la poeta cubellenca .

Associació Dones La Fita de Cubelles