19.3.10

M. Trives/Diari de Cubelles
Gracies Xavi ,m’agrada llegir les teves anotacions al Diari de Cubelles i avui més.
Tens raó, no estic de bon humor, un parell de dies en que, una mica de febre i un refredat i el cap emboirat no em permet estar en les millors condicions per escriure i fer uns apunts coherents
No tinc paraules ni vull donar-hi més focus al tema de l´entrevista de la Mònica Terribas al president de la Generalitat ,Montilla .Tú fas un bon recorregut i encertat de l’entrevista com fil de conducció i jo em pujo per las parets per les paraules ofensives i amb l’autoria manifesta i en referència al personatge impresentable en qüestió ,un tal Miguel Ángel Martín , membre Psc i actualment conseller municipal del PSC a l’ajuntament de Barcelona, vicepresident del districte de Sant Martí i gerent de l'Institut Metropolità del Taxi , hala ! triplet a més ...
I que a hores d’ara ha aconseguit una certa audiència i de pas ha fet enrogir les galtes a més d’un dels seus companys i companyes de grup del PSC a d´altres sembla que no tant i també a una bona majoria de ciutadans que cada dia es mostren més decebuts per determinades actituts consentides i aquí no passa res !
A dia d’avui potser el que pretenia era que el senyor Montilla li atorgues la medalla de Sant Jordi menyspreant la feina i el rigor d´ una excel·lent periodista amb paraules impròpies . Seguramet al Honorable President Montilla en aquest moment li couen més aquestes opinions desqualificatives d’aquest individu que las qüestions de la Terribas en plena entrevista afilant prim i que ell va saber com sortir-ne ,i per respecte a la seva persona no mereixia aquest tipus de defensor,flac favor !
Aquest senyor Martín mostra un total despit cap a les dones i creu que no som res a menys a que estiguem ben follades o no i aquesta es la valoració máxima que li permet el seu caparrò a l´hora de discrepar de les qualitats o no d´ una periodista en una entrevista de máxima audiencia.
Evidentment que no vaig a treure a la palestra punts de vista feministes ja que últimament alguns i algunes també ,diuen que estan superats i que no calen determinades accions , ja que tenim igualtat,bla bla bla,... Bé sembla que encara queden molts cervells amb furats profunds que caldria reciclar ,absorbir i convèncer. Comencem per la base a l’escola o per la punta de la piràmide als llocs de poder ? d’immediat si potser !
I ara un toc d’atenció . El PSC, pensa fer alguna cosa al respecte o seguirà mantenint el silenci o entre els seu grup al internauta qualificant-lo d’agosarat només o mirant cap un altre banda i aquí no ha passat res? ja que fins ara no he escoltat cap veu critica o qüestionant a aquest tipus d’actitud lamentable.
De moment vaig a prendre una aspirina per cuidar al mal de cap ....
Demanen dimissions per insultar Terribas
El gerent de l'Institut Metropolità del Taxi i membre de l'executiva del PSC de Barcelona va titllar Terribas de "mal follada"