30.4.10

La mort de Tito B Diagonal

M. Trives/Diari de Cubelles

La mort de Tito B Diagonal ,personatge fictici i esplèndid en la seva interpretació repel·lent d´ un pijo de la Diagonal de qui nomes coneixíem la veu i que desconeixíem la majoria de nosaltres qui era el locutor o actor.
Jordi Estadella ,era qui realment interpretava el paper i la veu en cadascuna de les emissions que totes les nits esperàvem escoltar fidelment. Quina delícia i quines risses provocava! i com no! un missatge subliminal encertat ,capaç de obrir una via en que es barrejava una actualitat de l´ època, censurada i plena de convocatòries de manis i que Tito hàbilment informava de les concentracions de manifestants a favor de l´ amnistia, tot fent critica des de el seu punt de vista particular ja que no li deixaven circular amb el seu cotxe trucat per la Rambla Catalunya ,per anar a jugar al Tennis o insistia en promoure un carril ràpid apta per Lamborgini.
Recordeu els cors i no els de Clavé precisament cridant Amnistia i llibertat Estatut d´ Autonomia … Llarga trajectòria la d´ aquest genial i versàtil locutor Jordi Estadella .,ha deixat un bon bagatge professional i com a persona estimada ,per els seus amics ,avui tots dediquen paraules d´ afecte a tots els mitjans de comunicació.

,