20.5.10

M. Trives/Diari de Cubelles
Una ràdio comunitària és una estació de transmissió de radio que ha estat creada amb intencions d’afavorir a una comunitat o nucli poblacional., Aquestes estacions no tenen ànim de lucre.. Algunes estacions de ràdio comunitàries, també ho fan via internet.Donades les seves característiques les ràdios comunitàries de vegades no tenen suport governamental i en alguns països la legislació no està ben definida respecte a elles. Eixís es com es defineixen les ràdios comunitàries.A Amèrica Llatina proliferen aquests tipus de radio populars. A Xile un terratrèmol ha afectar greument aquets tipus de mitjans informatius i demanen suport per engegar de nou les seves retransmissions. Por derecho Propio ,Mézclate Conmigo informa de que han creat una plataforma per recol·lectar fons destinats a aquesta demanda.

Clikeu a http://www.mezclate-conmigo.blogspot.com/


Radio Cubelles informa de la campanya organitzada per donar suport.....


Por derecho propio organitza un acte per finançar el projecte

“Totes les veus, totes”

Font: Ràdio Cubelles


Un dels actes principals serà el proper dissabte 22 de maig, a partir de les 5 de la tarda, a la biblioteca Guinardó Mercè Rodoreda de Barcelona
L’Associació Por Derecho Propio de Cubelles ha engegat un campanya per donar suport a la reconstrucció de ràdios comunitàries xilenes afectades pel terratrèmol i les seves conseqüències. Sota el nom de “Totes les veus, totes” l’entitat cubellenca ha iniciat una sèrie d’actes per recaptar fons per tal de finançar el projecte.
Un dels actes principals serà el proper dissabte 22 de maig, a partir de les 5 de la tarda, a la biblioteca Guinardó Mercè Rodoreda de Barcelona situada al carrer camèlies 75. Es pot arribar fàcilment gràcies a la parada Alfons X de la línia groga del Metro de Barcelona. Es tracta d’un recital poètic-musical on hi prendran part el grup de poetes “Metàfora” juntament amb diferents actuacions musicals.
L’acte tindrà un preu solidari de 5 euros, que anirà destinat a aquest projecte de reconstrucció de les ràdios comunitàries, a la zona del Pelluhue, al sud de Xile, juntament, amb l’emissora Ràdio Placeres, que també treballa amb aquests objectius.
A banda d’aquest recital poètic-musical, “Por Derecho Propio” també estarà present el proper 29 de maig a una fira organitzada a Calafell on seguiran donant a conèixer aquest projecte. Per a més informació podeu visitar el web .