30.9.10

Diari de Cubelles

El Govern de Cubelles PSC ERC, sembla disposat a establir ponts per arribar acords amb una oposició fins ara poc predisposada . A Cubelles li fa falta tirar endavant i no allargar amb la conseqüent pèrdua de temps en un tira i afluixa .en que els perdedors son els propis veïns i veïnes.
Aquesta nova proposta i emplaçament , la podeu llegir a la web del Ajuntament.
Això si ! el govern pretén que es signin els acords abans d’anar a Ple .Fa pocs dies van expressar als mitjans de comunicació ... “Oferirem el repte a l’oposició que ens prioritzi per escrit les inversions i les fórmules per aconseguir-les. El repte és d’ells i no nostre, que ja hem fet els deures
Gats escaldats,potser !

El Govern emplaça a l’oposició a prioritzar les actuacions a dur a terme

Notícies - Alcaldia
29/09/2010
El Govern de l’Ajuntament de Cubelles ha adreçat una carta als regidors de l’oposició on se’ls emplaça a prioritzar quines de les actuacions aprovades en el pressupost 2010 (ampliació del cementiri, rehabilitació del nucli antic, xarxa de pluvials del passeig Marítim i construcció de la nova biblioteca) consideren prioritàries.

A la mateixa carta se’ls dóna la possibilitat d’obrir el ventall a d’altres possibles projectes a tenir en compte, així com noves fórmules de finançament. La data de termini és el proper dilluns, 4 d’octubre, data en la que se’ls convoca a una reunió de treball per tractar aquestes qüestions.