1.9.10






Maria Trives/Diari de Cubelles

Setembre comença a caminar. De nou la rutina del treball i sort de qui en disposa ! Desplaçaments en hores puntes complicats ,escolars il·lusionats o no amb els nous llibres camí del centre escolar ,de nou carrers col·lapsats a les grans ciutats i no tan grans també es habitual .Avies i mares atrafegades en coordinar tot aquesta moguda de nens u nenes cap a l’escola pel mati i a la hora de dinar au tornem-hi ! visiblement capgira de nou les vides quotidianes de les persones un pel relaxats desprès de dies de vacances al poble de sempre , de viatge o sense moure’s del punt on es viu.
Alternatives possibles a Cubelles al mes de setembre per qui disposi de temps lliure?
Aconsellable ,arribar-se a fer un bany a la platja o una passejada per les rodalies de la vila. Cubelles no disposa nomes de platges,teniu indrets per fer una caminadeta i a la tarda disposeu de les postes de sol que son magnifiques a la desembocadura del Foix o a La Mota. ! Determinats pobles propers com , Vilafranca,Clariana,Vilanova ,L´Arboç ,El Vendrell , ofereixen recorreguts amb nuclis urbans interessants i amb continguts històrics senyalats
Aprofiteu els dies de setembre ,acostumen a ser lluminosos pel mati i amb reflexos daurats a la tarda ,gaudiu a fons el que ofereix un nou dia !