2.11.10

Albert Aviñó, guanya el 3è Concurs de Relats Curts i Monòlegs de Terror 2010

Albert Aviñó ha estat el guanyador del 3è Concurs de Relats Curts i Monòlegs de Terror 2010, amb la seva obra titulada “Blanc”. Albert Avinyó Freixa de Barcelona i que s’ha endut el primer premi valorat amb 200€.
Maria Rodríguez Pla de Barcelona s’ha endut el segon premi, valorat en 120€, amb la seva obra titulada “Nora”. I el tercer premi de 80€ ha estat per l’obra “Les quatre parets” de Jordina Navarro Vizcaino de Cubelles.
El jurat del concurs estava format per Susanna Sebastià, Llicenciada en Filologia Catalana, i professora de llengua catalana i literatura al IES Les Vinyes de Cubelles; Sandra López, Funcionaria de l’administració Local, escriptora i Membre del jurat en la VII Edición del concurso Antonio Villalba de Cartas de Amor, convocat per la Escuela de Escritores de Madrid a l’any 2008; Antònia Muñoz, Llicenciada en Filologia Hispànica; Àngels Fuster Bau, Llicenciada en Filologia Catalana, coordinadora del certamen literari Víctor Alari i directora de Ràdio Cubelles; i Prudència Carrasco Madrid, Regidoria de L’Àrea de Qualitat de Vida i Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Cubelles.
La gala de lliurament de premis del 3è Concurs de Relats Curts i Monòlegs de Terror 2010, que es va celebrar divendres passat en el marc del cinema Mediterrani. L’acte el va obrir la regidora responsable de l’acte, Prudència Carrasco. Després es va fer la lectura de l’acte del jurat qualificador, i el lliurament dels premis als premiats. Tot seguit, Daniel Fonoll del Grup de Teatre del Casal de Cultura va dramatitzar l’obra guanyadora “Blanc” d’Albert Avinyó Freixa, amb un muntatge tècnic i sonor que va anar a càrrec de Josep Lluis Villanueva de Ràdio Cubelles. La gala es va tancar amb els parlaments de l’alcaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero.