16.11.10



El Ple desencalla les inversions

Notícies - Alcaldia

El Ple municipal ordinari del mes de novembre celebrat dilluns va desencallar els projectes d’inversió que no s’havien aprovat en anteriors sessions plenàries.

Toscano promet el càrrec

La sessió de dilluns va iniciar-se amb la promesa del càrrec de regidor de Xavier Toscano. Després de presentar les credencials i prometre el càrrec davant l’Alcaldessa, el nou regidor d’ERC va agrair el suport dels companys del Consistori, familiars i amics tot prometent dur a terme les tasques de regidor des de l’estima a Cubelles. El nou regidor d’ERC i Primer Tinent d’Alcalde, encapçala les regidories de Salut, Cooperació, Ensenyament, Infància i Joventut i Festes i Tradicions.

Unanimitats

Pel que fa a les votacions dels punts, van rebre la unanimitat de tots els grups el canvi de finançament dels projectes de construcció de la pista esportiva de l’IES Les Vinyes, la retirada de la canonada de fecals del riu Foix, les inversions a la via pública, senyalitzacions verticals i horitzontals en diversos indrets del municipi i, finalment, el projecte de millores en les instal·lacions esportives també va rebre el suport de tot el Consistori.

Votacions sense consens total

D’altra banda, la resta de projectes van tenir uns resultats diferents en les votacions. El canvi de finançament de la virtualització dels servidors CPD va rebre el suport de tots els grups a excepció d’ICV, que es va abstenir. La mateixa votació va repetir-se en la modificació de crèdits per canvi de finançament d’una sèrie d’inversions per valor de 320.664,35 euros, vot favorable de tots els grups excepte l’abstenció d’ICV. La modificació de pressupost en modalitat de suplement de crèdit per valor de 957.377,62 euros va rebre el suport de l’equip de Govern (PSC i ERC), PPC, ICb i el regidor no adscrit (RNA) Jordi Coch. En canvi, ICV, CiU i EC-FIC van votar-hi en contra.
El canvi de finançament de les obres d’ampliació del cementiri municipal van comptar amb el suport de totes les forces polítiques del Consistori amb l’excepció d’ICV i EC-FIC, que van votar-hi en contra. En el cas del finançament del projecte de renovació del passeig Marítim, l’equip de Govern, PPC, ICb i el RNA hi van votar a favor, CiU i EC-FIC van votar en contra i ICV es va abstenir.

Programa funcional biblioteca

El darrer punt que va aprovar-se no constava a l’ordre del dia i va entrar per urgència gràcies al suport majoritari dels grups, amb l’excepció dels vots en contra de CiU i EC-FIC i l’abstenció d’ICV. Es tractava de l’aprovació del programa funcional del projecte de nova biblioteca municipal, que va rebre el vot favorable de l’Equip de Govern, PPC, ICb i el RNA, i les abstencions d’ICV, CiU i EC-FIC. Els mateixos grups que no hi van donar suport havien proposat abans de la votació deixar-ho sobre la taula, però va desestimar-se amb els vots en contra de la resta de grups.
mes informacio a