30.11.10

Diari de Cubelles
La nit de diumenge nit quasi un milió de persones pendents dels resultats electorals a la televisió catalana. A la seu del col·legis electorals unes hores abans contaven els vots tres vegades si feia falta per no perdre’n cap pel camí. Els rostres d’alguns decebuts i d’altres riallers es barrejaven i ja mostraven un desconcert .Potser els resultats aclaparadors de CIU i la davallada dels grups del Tripartit obligarà a replantejar justament que cal fer per recuperar la pèrdua de vots.
A Cubelles CIU ha aconseguit un resultat potser augmentat i recolzat per les estadístiques previsibles dies abans del candidat Mas ,avui futur president de la Generalitat, pro certament potser no esperaven aconseguir ser guanyadors amb diferencia tant marcada a tots els col·legis de la població. PSC a Cubelles ha perdut vots en relació a les altres autonòmiques del 2006 pro segueix sent la segona força i potser ha aguantat millor que a d’altres municipis del Garraf aquesta davallada ja anunciada. PP ha superat a ERC molt castigat a tot arreu aconseguint un tercer lloc i els de Iniciativa els verds es posicionen en quart lloc a Cubelles. D’altres tenen els seus espais de votants i de moment a la espera..
El PSC de Cubelles ha enviat una nota als mitjans en que expressa agraïments a totes les persones que han confiat en PSC de Cubelles i moltes gràcies a tots els simpatitzants, militants, interventors i apoderats que han col·laborat en aquesta intensa campanya electoral Més d’un miler de vots al PSC a Cubelles aconseguits: moltes gràcies. També hem escoltat de portaveus d´altres grups felicitacions al guanyadors. De moment alguns mostren un rostre abatut i l’esperit fort i a esperar les municipals !