22.2.11



Ràdio Cubelles prepara els actes dels 30 anys de l'emissora
La programació començarà el mateix 22 de març, data oficial del naixement de les primeres emissions de Ràdio Cubelles amb una programació estable, segons va desvetllar el llibre Ràdio Cubelles. 25 anys de l’emissora municipal degana del Garraf”, publicat l'any passat.
Ràdio Cubelles celebrarà el proper 22 de març, se celebrarà oficialment el 30è aniversari de l’inici de les emissions de Ràdio Cubelles tal i com recull la recent publicació del llibre “Ràdio Cubelles. 25 anys de l’emissora municipal degana del Garraf”. Tot i que en els darrers anys s’havia celebrat al voltant de la data del 23-F, enguany l’equip de treballadors de l’emissora ha cregut convenient de canviar la data aprofitant que el llibre publicat ens ha fet la descoberta d’aquesta nova data més oficial.
Per celebrar aquests 30 anys de vida de RÀDIO CUBELLES es troba programant tot un seguit d’actes per commemorar aquesta festivitat. Una de les activitats programades és una marató radiofònica que batejaríem amb el nom “30 hores/30 anys”, i que hem previst realitzar el dia 2 d’abril.