23.5.11

Amb 988 vots i manté els quatre regidors al Consistori com en els resultats del 2007.

ICV guanya per segona vegada les eleccions.

La segona força ha estat UC-RCat, una coalició formada per Unitat Cubellenca i Reagrupament encapçalada per Rosa Fonoll que va ser creada després de l’escissió a CiU.

Unitat Cubellenca s’estrenarà al Ple de l’Ajuntament amb una representació de quatre regidors gràcies als 898 vots obtinguts.

El PSC serà la tercera força, els 889 vots del Partit Socialista fan que perdin un regidor al Consistori, de manera que en la legislatura 2011-2015 en tindran tres.

El PPC puja respecte els anteriors comicis i els 858 vots obtinguts fan que passi de dos a tres regidors.

La formació que més baixa és CiU, que passa de quatre a dos regidors resultants dels 554 vots. La coalició nacionalista passa de ser la tercera força a la cinquena.

La darrera formació amb representació serà Entesa per Cubelles (EC-FIC), que gràcies als 288 vots mantindran la regidora que fins ara tenien.

ERC perd el regidor que fins ara tenia al Consistori ja que els 221 vots obtinguts tan sols suposen el 4,2% dels sufragis del municipi quan el mínim per obtenir representació és un 5%.

La resta de formacions que han concorregut a les eleccions i que no han obtingut representació són Ciutadans (C’s), que s’ha estrenat amb 110 vots, Solidaritat catalana per la Independència (SI) n’ha obtingut 79 i Plataforma per Catalunya (PxC), 61.