3.5.11

M.Trives/Diari de Cubelles

Vuit dones presentades com a candidates a Cubelles.





Lluïsa Romero i Mònica Miquel son dues dones que han ostentat el càrrec d’alcaldesses .




Mònica Miquel ,va ser-hi poc temps , deu mesos ,arran d'una moció de censura al any 1999. Vol de nou convèncer aquest 2011. Mª Lluïsa Romero ,amb l’experiència de quatre anys a les seves espatlles en aquesta ultima legislatura ,es mostra disposada a renovar de nou el compromís d’accedir a l’alcaldia .Ha demostrat fortalesa per els embats d’aquets últims messos amb un govern en minoria i no feble . De la resta de dones ja regidores en aquesta legislatura a punt de finalitzar ,Rosa Fonoll,Noemi Cuadra,Juani Navarrete,Anna Martinez ,avui ja candidates i cap de llistes confirmades, conec a algunes mes que a d’altres per les seves intervencions als plens ,com a representants de grups municipals ,per proximitat o veïnatge .




Totes elles expressen la voluntat de governar . Assistir als plens permet entreveure els encerts i també determinats punts defensats a tota veu i en ocasions no del tot encertats ,defensats amb faltes de rigor evidents per la realitat històrica quotidiana de la memòria cubellenca i de la premsa. I no del cor precisament !I que permet esbrinar determinades actituds insòlites i poc convincents i demostrables nomes consultant hemeroteques.
El ciutadà o ciutadana expectant i amb el poder que li dona una papereta el 22 de maig ,disposa de l’ultima paraula.,Criteri,fortalesa,gestió encertada , honestedat i treballar a tope per millorar Cubelles li correspon a la designada com alcaldessa .