30.9.11




Desencallada la tramitació del port esportiu

Notícies - Urbanisme i Planejament
29/09/2011
La publicació al DOGC de l’aprovació del pla especial urbanístic posa fi a nou anys de tramitació municipal
El projecte del Pla Especial Urbanístic del port esportiu ha finalitzat la seva tramitació després que el número 5.971 del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) en publiqués el passat 26 de setembre l’aprovació definitiva del Pla i el seu text normatiu. Aquest tràmit és en compliment de l’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona de 16 de desembre de 2010 i posa fi a un procés de nou anys executat per l’equip redactor, tècnics municipals i responsables polítics.

L’aprovació del Pla Especial Urbanístic del port esportiu de Cubelles era el darrer pas exigit per Ports de la Generalitat per atorgar la concessió a Grup Marítim Metropolità, que ja disposa de l’autorització d’obres per part de l’Estat. Així doncs, en les properes setmanes la Generalitat de Catalunya haurà de fer efectiva la concessió a Grup Marítim Metropolità, pas previ a la iniciació de les obres de construcció.
La publicació d’aquest acord i les normes urbanístiques corresponents al DOGC comporten la seva executivitat immediata i, per tant, ja és vigent i aplicable segons l’article 106 del text refós de la Llei d’urbanisme, aprovat pel Decret legislatiu 1/2010, de 3 d’agost.