4.1.12

Els usuaris de peatges d’autopistes ja disposen d’un regalet de Reis avançat Llegiu aquesta informació i si voleu estalviar calerons ,qui pugui ho faci en tren encara que també ha incrementat el preu del bitllet.




Anar i tornar de Cubelles a Barcelona costa 16 euros només en peatges

Font: Ràdio Cubelles
dilluns, 02 gener de 2012
Com a contrapartida a aquest increment de les tarifes, la Generalitat ha anunciat descomptes per a usuaris recurrents, vehicles amb tres ocupants o més i els poc contaminants
Des del dia 1 de gener ja són efectives les noves tarifes dels peatges de Catalunya. Amb l'entrada del nou any, totes les autopistes han patit un increment mig del 5,4%. De manera que la tarifa als túnels del Garraf s'enfila fins a 6 euros amb 5 cèntims, un increment de 31 cèntims respecte a l'any passat.
I pel que fa al peatge de Cubelles, amb aquest increment ja costa gairebé 2 euros, quan fins l'any 2011 costava 1,80 cèntims. Per tant, anar i tornar de Cubelles a Barcelona ja costa 16 euros només en peatges. Com a contrapartida a aquest increment de les tarifes, la Generalitat ha anunciat descomptes per a usuaris recurrents, vehicles amb tres ocupants o més i els poc contaminants. Les rebaixes són acumulables als trams de la C-32 de Castelldefels-Sitges i Montgat-Mataró.
http://www.radiocubelles.net/