3.4.12

L’oposició demana el cessament del regidor Narcís Pineda

Font: Ràdio Cubelles
dimarts, 03 abril de 2012


Els tres grups es mostren molt decebuts de la Junta de Portaveus convocada per solucionar el conflicte generat en el darrer plenari
El PSC, Convergència i Unió i l'Entesa per Cubelles han demanat per escrit la destitució de Narcís Pineda com a regidor d'Esports i Joventut. És la resposta dels tres partits de l'oposició a la junta de portaveus convocada ara fa uns dies i que ha estat qualificada com a decebedora per les seves caps de llista. Els grups entenen que la reunió va arribar tard i que el govern empara una acció que consideren del tot injustificable amb l'únic objectiu de garantir la seva estabilitat interna.
La portaveu municipal de Convergència i Unió, Noemí Cuadra, veu difícil que la relació entre govern i oposició es pugui reconduir si no es tallen d'arrel comportaments com els viscuts a la fi del ple del 20 de març. La líder de la formació nacionalista creu que no es poden permetre en un càrrec públic malgrat hi hagi hagut una provocació prèvia i mostra la seva decepció amb la junta de portaveus convocada vuit dies després.
De la seva banda, la regidora de l'Entesa per Cubelles, Anna Martínez, entén que posant l'accent en la tensió política que des de fa mesos es viu al municipi només es busca amagar l'acció de Narcís Pineda. Martínez discrepa del suport que els grups que configuren el govern, Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, Reagrupament i el Partit Popular, donen al responsable d'Esports i Joventut.