16.4.12


COMUNICAT QUE PRESENTEN ELS TRES GRUPS MUNICIPALS SOTASIGNANTS, PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA, CONVERGÈNCIA I UNIÓ, I L’ENTESA PER CUBELLES-FIC


Els grups municipals del Partit dels Socialistes de Catalunya, Convergència i Unió, i l’Entesa per Cubelles-FIC  lamentem com va acabar el darrer Ple municipal ordinari amb data 20 de març en el qual creiem que van ser vulnerats els nostres drets com a regidors ja que l’Alcaldessa del municipi va aixecar la sessió sense haver acabat tots els punts de l’ordre del dia.

I faltant, al nostre entendre, dos dels punts més importants pels grups de l’oposició, com són altres mocions, i precs i preguntes tal i com figurava a l’esmentat ordre del dia.

Considerant que fins al mes de maig no tornarem a tenir un Ple ordinari i que teníem una moció d’urgència treballada conjuntament i precs i preguntes que responen a les inquietuds dels veïns i veïnes de la vila, als quals també s’han vulnerat els seus drets,

i considerant que en cap cas vam abandonar la sala, ni vam expressar que no tinguéssim res més a exposar en relació a l’ordre del dia.

Els ciutadans tenen dret a participar en els afers públics, directament o per mitjà dels seus representants lliurement elegits en eleccions periòdiques per sufragi universal


SOL·LICITEM:


Primer. Que es tingui per presentat el present recurs de reposició.

Segon. Que s’articulin els mecanismes legals corresponents a la represa immediata de la sessió del Ple del 20 de març de 2012 amb la finalitat de poder complir amb la normativa i debatre els punts que van restar pendents amb motiu de la finalització avançada de la sessió. Que la represa del Ple s’efectuï en el termini de 15 dies a comptar des de la data d’entrada del present recurs al Registre General de la Corporació.

Tercer. Que transcorregut el termini corresponent sense resolució expressa positiva donarem trasllat d’aquest recurs al Síndic de Greuges i a la Direcció General d’Administració Local sens perjudici de les accions legals corresponents.

PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA
CONVERGÈNCIA I UNIÓ
ENTESA PER CUBELLES-FIC

Cubelles, 11 d'abril de 2012