7.11.04

L'ASSOCIACIÓ DE DONES LA FITA ESTRENA WEB
L'Associacio de Dones La Fita ens informa que ja té operativa la seva nova pàgina web: http://www.doneslafita.org/ i ens convida a fer-hi una ullada per informar-nos de la història i totes les activitats que aquesta entitat cubellenca realitza. Visiteu-la!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

i jo que em pensava que la Fita duraria dos dies, millor dit el que dura una campanya electoral...rectifico i canvio el xip. Enhorabona per les activitats que heu fet i feu, molt especialment pel taller d'autoestima

Anònim ha dit...

i jo que em pensava que La Fita duraria dos dies...millor dit el que dura una campanya electoral...rectifico i canvio el xip.Enhorabona per les activitats que heu fet i que feu, especialment pel taller d'autoestima.

Anònim ha dit...

Molt contentes per el comentari i per la rectificació de la teva opinió. Només puc dir que sempre hem tingut l´intenció de no ser ¨floretes¨ d´un dia.Molts i moltes ens tenien ganes i van fer ús de diferents mitjans per descalificar-nos,nosaltres no varem fer cas i aqui estem sense perdre el temps i acumulant bagatge.
Per cert consulteu la web ja que l´anirem actualitzant.
Maria Trives,presidenta de l´Associació La Fita