14.1.05

ICb SOL.LICITA A INICIATIVA PER CATALUNYA QUE RETIRI LES SEVES FALSES ACUSACIONS I LES SEVES "MENTIDES"

La Comissió Executiva d’ICb (Iniciativa per Cubelles) sol.licita formalment a Iniciativa per Catalunya que retifiqui les seves falses acusacions i les seves mentides sobre el procés d’aprovació de les ordenances municipals pels 2005 i que accepti que ni l’Ajuntament de Cubelles ni tampoc la Diputació de Barcelona han comès cap irregularitat.
ICb considera molt greu que Iniciativa per Catalunya, influïda per la Federació d’Associacions de Veïns, hagin mentit descaradament a l’afirmar que han existit negligències "de l’Ajuntament o de la Diputació", segons ha declarat textualment d’ICV a la premsa comarcal.
Al mateix temps, ICb sol.licita també una rectificació per part de la Federació d’Associacions de Veïns que, tot i tenir constància oficial que el procés seguit s’ajusta perfectament a la legalitat, han declarat públicament que "hi ha hagut irregularitats i s’està enganyant els ciutadans".
Davant la gravetat de les falses acusacions d’ICV i de la Federació d’Associacions de Veïns, ICb considera prioritari que aquestes dues organitzacions fonamentin en el rigor les seves actuacions i reclama que abandonin el camí de la mentida i la difamació constant com a mètodes d’actuació política.
ICb reitera que, tal i com ha assenyalat oficialment la Diputació de Barcelona, el procés seguit en el mecanisme d’aprovació i publicació de les ordenances fiscals pel 2005 s’adequa plenament a la legalitat vigent en tan que els acords van ser publicats al BOP corresponent al dia 31 de desembre de 2004.
ICb reclama que ICV rectifiqui les seves recents actuacions basades en la divulgació de mentides i que "se centri realment en la presentació de propostes per la millora de la gestió dels interessos del municipi".
En aquesta línea, ICb sol.licita a ICV que aprofiti la seva presència al Govern de la Generalitat de Catalunya per aconseguir millores per al municipi en projectes tan importants com és la recuperació del riu Foix i la no autorització per a la construcció de quatre noves Centrals Tèrmiques al municipi.
En relació a aquest últim punt, ICb sol.licita que ICV i la Federació d’Associacions de Veïns clarifiquin davant la població quin és el seu posicionament i abandonin l’ambigüitat interessada que han mantingut en relació al projecte d’Endesa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora home! Ja està bé. Què passa que en aquest poble només els que criden més tenen raó? No en té prou el sr. Álvarez? QUE NO S'AMAGUI A LA FEDERACIÓ DE VEÏNS. Sabem el que vol: tornar a "enxufar-se" per la cara a l'Ajuntament. Llavors sí que va estar calladet? Aleshores tot es feia correctament?

Anònim ha dit...

És cert. Últimament sembla que a Iniciativa per Catalunya-Verds (¿per què defensen ara la Térmica?) només es dediquen a dir coses sense sentit. Més valdria la pena que actuessin públicament contra la térmica i s'oblidin d'excuses com aquesta cosa que ara diuen del Ple Energètic. Tonteries. Que triquin a la Gieneralitat (tan que farden) i que els hi diguin que més térmiques no les posin a Cubelles. Que se les posin al cul!
Per cert: heu llegit que a Vilanova només els d'Iniciativa per Catalunya (Jordi Valls) defensen carregar-se la Platja Llarga? Quines penques!!
Teresa S.

Anònim ha dit...

És cert que aquest tal senyor Álvarez ha pactat amb la M. Miquel fer una moció de censura per cambiar el govern de Cubelles? ¿Algú té informació?
Un veí preocupat

Anònim ha dit...

Hay dos formas de actuar ,una lanzando ¨bolas¨ contra quienes estan en el gobierno y la otra ajustandose a un espiritú crítico y con solidez.Esta vez parece ser como ya en otras ocasiones se ha detectado que ha sido por la primera ,cuando aprenderán a ser una verdadera oposició? Hasta hoy lo único que consiguen es que se la gente que no es tonta se dé cuenta de que quizás no se tenga el mejor gobierno en Cubellas pero que en este caso y en otras ocasiones hemos visto que difamar y lanzar globos sonda ha sido su especialidad.Los representantes de ICv i de CIU y también el otro ¨señor¨ citado en un de los comentarios anteriores que de vez en cuando lanza pasquines alegremente insultando y difamando y mintiendo en notas de prensa les hacen un flaco favor a quienes representan.