3.2.05

L'AJUNTAMENT EDITA "EL POLS DE LA VILA"

Participació Ciutadana i Comunicació
"Els Pols de la Vila. Preguntes i respostes per el futur de Cubelles", nova publicació de l'Ajuntament de Cubelles
La revista es preveu que surti dues vegades al llarg de la legislatura i recull les preguntes de diferents ciutadans del municipi.
L'Ajuntament de Cubelles va presentar la setmana passada la revista "El Pols de la Vila. Preguntes i respostes per al futur de Cubelles", una publicació que pretén fomentar la participació ciutadana en la gestió municipal, avaluant el primer any i mig del govern municipal. La publicació s'articula a l'entorn de les preguntes formulades per un grup de cubellencs i cubellenques, escollits aleatòriament, que han preguntat directament al govern cubellenc diferents inquietuds sobre el municipi.
Més informació a www.cubelles.org

Des d'ICb es valora positivament l'aparició d'aquesta nova publicació que incideix en l'aposta del grup per reforçar els canals de comunicació, informació i participació ciutdana en els afers municipals.
Aquesta aposta d'ICb per la informació i la participació es reforça, segons el regidor de Participació Ciutadana i Comunicació, Xavier Grau, amb la creació de la revista informativa "L'Ajuntament Informa" (amb el detalls dels temes tractats als Plens municipals i les Juntes de Govern Local) i la recerca de suport i impuls de Ràdio Cubelles i l'espai web municipal (www.cubelles.org) així com la renovació de l'ajut a Tele Cubelles.