28.2.05

Participació Ciutadana i Comunicació

TeleCubelles reprèn les seves emissions des de la Sala Multiusos

L'emissora municipal de televisió TeleCubelles, gestionada per l'entitat juvenil El Peix Agulla, ha reiniciat les seves emissions aquesta setmana. Actualment, al Canal 30 de l'UHF, es pot veure una carta d'ajust i en els propers dies els responsables del canal local reiniciaran les emissions estables.

Entre la regidoria de Comunicació i l'entitat juvenil El Peix Agulla s'està redefinint el projecte de la televisió local. El primer pas es va donar el passat mes d'agost, quan el ple de l'ajuntament va aprovar la petició d'un canal de televisió digital i l'adhesió de l'emissora local de televisió a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.
Més informació clikant aquí

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si ? Ja han començat a emetre ???
Donc jo veig que no , a la meva televisió no surt res de res.

No trobo la telecubelles de fa un any i mig , amb informatius , humor , videoclips , pelicules , curtmetratges , reportatges , festes populars .. res de res....

No em crec res de res , l´únic que puc saber es que el local on estaba la televisió de Cubelles ara es per al Victor Lora.
Els de la tele han estat traslladats a un cuarto de magatzem se la mota sense calefacció , ni telèfon , ni aigua , ni ventilació , un cuarto de les rates.

L´Ajuntament de Cubelles , i sobretot l´àrea de comunicació . la cutreràdio amb els seus continguts totalment polititzats i els pobres treballadors amenaçats i la tele delegada a la sala "MOT" A UN CUARTO DE RATES.

QUIN FÀSTIC DE POBLE , QUIN FÀSTIC GRAU.