5.3.05

STOPENDESA PREPARA NOVES ACTIVITATS

Després de l'éxit que suposa haver aconseguit que TOTES les forces polítiques del municipi hagin votat contra la construcció de noves centrals tèrmiques a Cubelles (COSA IMPENSABLE FA NOMÉS QUATRE SETMANES) i que s'hagi inclòs un acord a proposta d'ICb en la línea de les nostres argumentacions, la Plataforma Stopendesa prepara noves activitats per a les properes setmanes amb la intenció de seguir lluitant fins la retirada del projecte d'Endesa del Pla d'Energia de Catalunya.
El proper pas és el debat al Parlament de Catalunya de la proposició del PP de desmantellar l'actual central i evitar la construcció de quatre noves tèrmiques. PP i sembla ser que també CiU podrien votar a favor d'aquesta proposta i queda a l'aire què votaran PSC, ERC i ICV.
Per aquesta raó, Stopendesa està contactant amb responsables polítics i entitats nacionals en defensa dels interessos de Cubelles.
D'altra banda, Stopendesa manté oberta la xarxa de voluntaris i les persones interessades podeu fer-nos arribar un e-mail a stopendesa@yahoo.es
Més informació a www.cubelles.ca
STOPENDESA a la premsa comarcal: clikant aquí
STOPENDESA arxiu de notcies: clikant aquí