21.9.05

EL PLE DE DILLUNS 19 DE SETEMBRE
Més informació a www.cubelles.org

Aprovat definitivament el pressupost i la plantilla del 2005
El ple aprova també la retirada de la simbologia feixista al municipi i una moció de suport a l'Ajuntament de Berga per modificar la llei penal i incrementar els efectius dels Mossos d'Esquadra a tota Catalunya.
Retirada de la simbologia feixista Paral·lelament, el ple va aprovar unànimement la retirada de la simbologia feixista que hi ha en alguns edificis de protecció oficial anteriors a l’etapa democràtica. Josep Marcillas va explicar que “aquest acord respon a una campanya de la Direcció General d’Habitatge i Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per canviar les plaques dels habitatges”. A més, aprofitant l’aprovació, el ple ho farà extensiu a tots els símbols feixistes que hi hagi al municipi.
El ple aprova unànimement iniciar el procediment de construcció del pont del Foix
La nova infraestructura viària costarà 1,6 milions d’€ i es construirà enllaçant els carrers Lleida i Pompeu Fabra
El ple de l’Ajuntament de Cubelles va aprovar en la darrera sessió plenària, celebrada el 19 de setembre, la construcció d’un pont de connexió de les dues lleres del riu Foix, a l’alçada de la desembocadura. La nova infraestructura té un pressupost d’1.593.823,93 € i enllaçaria les dues lleres del riu pels carrers Lleida i Pompeu Fabra. Les principals característiques tècniques indiquen que el pont tindrà una amplada de 12 metres (7 de calçada i 2,5 de cada vorera), una llargada de prop de 70 metres i serà de baixa alçada, per tal de minimitzar l’efecte amb el paisatge de la desembocadura del riu.
L'OPINIÓ D'ICb
Pilar González (ICb), per la seva banda, va manifestar que “és difícil trobar un equilibri entre la recuperació de l’espai natural del Foix i la necessitat del pont, però caldrà buscar el màxim d’equilibri”.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.