17.9.05

TORNEM A LA FEINA PER UNA NOVA CULTURA DE L'ENERGIA
ICb a favor del Manifest de denuncia del Pla d'Eenergia de Catalunya que preveu noves centrals tèrmiques a Cubelles
Visita Stopendesa a www.cubelles.ca


Hola a tothom:
Un cop finalitzades les vacances tornem a engegar el treball en favor d'una nova cultura de l'energia i de denúncia del PEC.
Et convoquem a una Trobada d’entitats signats del Manifest el proper dimecres, dia 21, a les 19 hores, a Can Basté, Passeig. Fabra i Puig, 274. Virrei Amat (línia 5), per explicar tots els darrers esdeveniments de la tramitació del Pla d'Energia de Catalunya, tractar de l’extensió dels signataris del Manifets per una Nova Cultura de l'Energia a Catalunya, de la possibilitat de seguir (o impulsar) experiències de Plans d’Acció Polítics en temes d’estalvi, eficiència i impuls de les renovables, i qualsevol altre aspecte que considereu interessant tractar.
També tenim l’oportunitat de participar a la Setmana de l’Energia que la Xarxa de Ciutats i Pobles per a la Sostenibilitat realitza a Badalona entre el 17 i el 23 d’Octubre.
Es planteja demanar un espai per fer una exposició en torn al contingut del Manifest, a banda d’assegurar que es distribueixi abundantment entre els i les assistents, i obrir un espai de trobada entre persones de la XCPS i totes les entitats que han signat el Manifest.
Una salutació i fins el dimecres.
GREENPEACE
EUROSOLAR
Ecologistes en Acció de Catalunya