28.10.05

ESPECIAL DESSALADORA A CUBELLES
LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'EBRE ES MALFIA DE LA DESSALADORA
Es malfien de la dessaladora
El president del CAT, Daniel Pi, va explicar a la PDE que l'aigua del minitransvasament s'emmagatzemarà en dipòsits nous i als pantans de Tarragona, per aprofitar tota la concessió i augmentar la reserva hídrica als estius. Però, paradoxalment, el projecte de futur que més va fer desconfiar la PDE va ser la possible construcció d'una gran planta dessaladora a la zona del Penedès o al Garraf. Pi els va detallar que la viabilitat del projecte i l'emplaçament de la dessaladora encara estan en fase d'estudi, si bé dies enrere s'havia parlat de Cubelles. La dessaladora serviria aigua potable a l'àrea metropolitana de Barcelona i al Camp de Tarragona. La reversibilitat de la xarxa és el que provoca la malfiança de la PDE, ja que podria ser una «interconnexió encoberta», per transportar els cabals en dues direccions.
www.vilaweb.com
L'OPINIÓ d'ICb
Ui, ui, ui... que ja hitornem a ser... Per què a Cubelles se'ns expliquen sempre les coses a mitges?
Convé seguir en alerta.
Primera pregunta: Per què a Cubelles i segons ens diuen als despatxos de Barcelona ningú en sap res i a Tarragona tothom va ple amb el tema dessaladora de Cubelles?
Segona pregunta: No serà la dessaladora un nou invent per encolomar-nos de nou les quatre tèrmiques que Endesa vol fer a Cubelles?
Recordem que tots els grups polítics de l'Ajuntament VAN DIR NO a noves centrals tèrmiques!
MÉS INFORMACIÓ A WWW.CUBELLES.CA

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://www.cubelles.ca/ICb_Radio/ICb_radio.html

Extractes del magazine “Freqüència Directe” emetit per Ràdio Cubelles 107,5 FM on va recollir les opinions dels diferents partits polítics municipals per conèixer de primera mà que en pensen sobre la notícia que finalment la Generalitat de Catalunya hagi decidit mantenir la central tèrmica de Cubelles en el Pla de l’Energia de Catalunya. També varen preguntarà que els sembla que s’instal·li a Cubelles una planta dessaladora.