28.10.05

STOPENDESA INFORMA
No més Tèrmiques a Cubelles

Temps era temps... o allò que uns deien i ara callen!!
Medi Ambient allargarà dos mesos el termini d´al·legacions de la tèrmica de Móra la Nova 20/01/01. TARRAGONA. El conseller de Medi Ambient de la Generalitat, Felip Puig, va garantir ahir als representants de la Plataforma per a la Defensa de la Ribera d´Ebre (PDRE) que s´allargarà dos mesos l´actual procés de presentació d´al·legacions a la proposta favorable de declaració d´impacte ambiental per a la tèrmica Enron de Móra la Nova emès pel propi Departament.
El PSC perquè les empreses enegètiques s´ubiquin prop dels centres consumidors
19/01/01. FLIX. L'alcalde de Flix i Diputat al Parlament Antoni Sabaté va anunciar ahir a Ràdio Flix que el Grup Socialista al Parlament presentarà una proposició no de llei en la qual se sol·licitarà que els centres productors d'electricitat se situïn prop del les zones de demanda, amb la finalitat de minimitzar els costos de transport de l'energia i evitar l´impacte que generen aquest tipus d´instal·lació en les zones rurals.
Unanimitat a l´Ajuntament de Móra d´Ebre, governat per CiU, contra la instal·lació de la tèrmica Enron
26/01/01. MÓRA D´EBRE. L´Ajuntament de Móra d´Ebre, governat per CiU, va aprovar ahir per unanimitat una moció d´un únic punt contrària a la instal·lació de la central tèrmica Enron a Móra la Nova i a la Ribera d´Ebre. L´Ajuntament demana "al govern de l´Estat i de la Generalitat la suspensió i l´arxiu de l´expedient del projecte incloat per a l´establiment, construcció i funcionament d´una central de cicle combinat de 1.600 megavats a instal·lar al terme municipal de Móra la Nova (Ribera d´Ebre)".
El conseller en cap de la Generalitat, disposat a paralitzar la tèrmica de Móra la Nova i els parcs eòlics
03/02/01. MÓRA D´EBRE. El conseller en cap de la Generalitat i secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Artur Mas, assegura avui (03) en una informació publicada a Diari de Tarragona que està disposat a paralitzar el projecte d´instal·lació de la tèrmica de cicle combinat de gas més gran d´Europa a Móra la Nova i els projectes de parcs eòlics del Priorat i la Terra Alta.
Pasqual Maragall (PSC) i Rafael Luna (PP) no volen que Enron s´instal·li a la Ribera d´Ebre
03/02/01. MÓRA LA NOVA. El president del PSC, Pasqual Maragall, ha fet pública la postura oficial del primer partit de l´oposició a Catalunya al voltant de la implantació de la central tèrmica de cicle combinat més gran d´Europa a la comarca de la Ribera d´Ebre. El seu partit (PSC) no és partidari de les macrocentrals productores d´electricitat ni que s´instal·lin en zones que ja estan castigades per nuclears i hidroelèctriques
STOPENDESA PREGUNTA:
I perquè vol construir quatre centrals tèrmiques més a Cubelles amb 1600 megavats de potència????????